kviser

Trinn for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din terapeutens behandling

Anonim

Trinn for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din terapeutens behandling

  1. Planlegg de tingene du vil si

Du har rett til å ha egne meninger, du kan stille spørsmål og du kan uttrykke bekymringer. Hvis du ikke har vært 100% fornøyd med din terapeut, bør du ta deg tid til å planlegge hvordan du vil uttrykke det før ditt neste besøk. Organiser tankene dine riktig og skriv noe du vil si ned, slik at du ikke glemmer noe. Prøv å forsikre deg om at du ikke beskylder terapeuten din. Denne diskusjonen skal være konstruktiv.

  1. Vær smart

Når du har skrevet ned de tingene du vil uttrykke, er det på tide å faktisk ha samtalen. Prøv å forbli rolig, selv om du vil ha sterke følelser. Du må alltid huske at din terapeut og du er på samme lag. De er ikke mot deg, men prøver å jobbe med deg. Faktisk er målet med terapi å hjelpe deg med å oppnå dine egne mål.

  1. Få en tredjepart om bord

Hvis din terapeut ikke vil endre sine anbefalinger, og du fortsatt ikke føler at de er de riktige, er det fortsatt muligheter for deg. Du trenger ikke å bytte terapeuter og starte hele prosessen på nytt. Snarere kan du få en ny mening. Det er akseptabelt å be om en uavhengig terapeut å delta på en økt med deg og avgjøre hva et best mulig tiltak vil være.

Denne konsulenten vil samarbeide med deg og din terapeut. Dette er gunstig fordi de har et nytt synspunkt og vil kunne hjelpe deg med å overvinne kommunikasjonsblokken du opplever, og ofte finne en løsning som er gjensidig enig. Når dette er gjort, vil tredjepart gå igjen og du kan fortsette med behandlingen.

Husk at du allerede har investert mye tid, penger og energi i din terapi, som har din Orange County-terapeut. Derfor, selv om du kanskje føler deg litt frustrert, ville det være en sløsing å starte over. Løsninger er der ute hvis du er villig til å jobbe mot dem.