øyne

Spesifikasjoner og trinn: Fest dine gamle glass mens du venter på øyeavtalen

Anonim

Spesifikasjoner og trinn: Fest dine gamle glass mens du venter på øyeavtalen

Det er sikkert noen fikser du kan bruke for å forlenge brillens levetid i denne artikkelen, men du vil kanskje også benytte anledningen til å se om du kanskje har det bedre i det lange løp hvis du har laser øyeoperasjon, så du vant Du trenger ikke å bekymre deg for brillene dine lenger.

Sjekk om templene til brillene dine kan gjøre med å justere for å hjelpe dem til å passe bedre, ved å sette rammer på en jevn overflate og se etter om de ikke er balansert riktig. Hvis dette er tilfelle, bruk forsiktig et par passende tanger for å bruke forsiktig trykk nær hjørnet der rammen møter armen, for å bringe den på linje.

(Tweet "Hvis du finner ut at brillene dine klemmer, prøv forsiktig å bøye armen enten vekk eller mot rammen, for å få den rette passformen.")

Hvis du oppdager at brillene dine er klemt, må du forsiktig bøye armen enten vekk eller mot rammen for å få den rette passformen. Hvis du finner at øreplaten er for buet for din egen komfort, kan du prøve å rette den til den føles mer behagelig.

Håndterer riper

De fleste linsene som brukes i briller, er laget av plast i disse dager, noe som burde gjøre det lettere å håndtere noen mindre riper som uunngåelig vil oppstå etter at du har brukt brillene på en stund.

Bruk en passende mild rengjøringsløsning og en mikrofiberduk for å se om du kan rive ut riper eller du kan prøve å lage en enkel hjemmelaget pasta ved hjelp av natron og vann. Tørk opp en liten mengde, så det er ganske tykk pasta og gni den over linsen i en sirkelbevegelse, ved hjelp av en myk bomullstøy.

Smar opp bildene dine

Du kan få rammene dine til å se nesten like skinnende som de gjorde da du først fikk brillene, ved å slipe plasten med en veldig fin buffer.

Du bør definitivt teste et lite område før du gjør resten av rammene bare for å være sikker på at rammene passer og husk at det bare så mange ganger kan du gjøre dette før det ikke vil fungere underverker lenger.

Tid for forandring?

Du kan være ganske festet til de gamle brillene, men det er bare så mange reparasjoner og reparasjoner som du kan gjøre, så det kan være på tide å vurdere en endring.

(Tweet "Du kan være ganske knyttet til dine gamle briller, men det er bare så mange reparasjoner og reparasjoner som du kan gjøre, så det kan være på tide å vurdere en endring.")

En rekke mennesker kan tro at laser øye kirurgi ville være for dyrt for dem og derfor fortsette med sine gamle briller eller vurdere å ha kontakt, men det er en sjanse for at du kan kvalifisere for behandling under NHS.

Det er absolutt verdt å finne ut om noe som laser øye kirurgi, spesielt når du tar en titt på det gamle paret briller som du løser opp igjen for å prøve å få litt mer liv ut av dem.

(forfatter) Carl Robinson er en langtidspersonell som pleide å bære briller. En lidenskapelig forfatter, han liker å dele sin innsikt ved å legge ut på nettet. Hans artikler vises på mange nettsteder og blogger. (/ Forfatter)