kreft

Røyker er ansvarlig for å dø ung? Hvorfor ikke slutte å røyke!

Anonim

Røyker er ansvarlig for å dø ung? Hvorfor ikke slutte å røyke!

Vi er alle klar over at røyking er skadelig for helsen vår. Og vi er også klar over at røyking bidrar til lungekreft og ulike ulike kreftformer. Det de oppdager tidlig da er det vanligvis gjenopprettet, men hvis ikke, så bidrar det til døden. Røyking slutter også i høyt blodtrykk, stammene blir avsatt i årene og langsomt sakte vil det føre til mindre gi mindre luft til kroppen.

Røyking bør være hovedstad NEI for gravid kvinne

Røyking har et sterkt forhold til kreft

Din ektefelle vil ikke ha klær, laken eller møbler til å lukte som sigarett, og omvendt - ha tillit til meg. Selv om du en gang var en røyker og var vant til lukten, er det fortsatt ubehagelig å eie den duften som ligger rundt deg. Uansett er det ubeleilig (som turer mot vaskerom eller vaskerom viser seg å være kjedelig, men nødvendig) og alsounpleasant.

Hvordan slutte å røyke?

Det er så mange måter å slutte å røyke, men først må du være klar, ingen kan tvinge deg til å slutte å røyke, faktisk trenger ingen å tvinge deg, tvinge deg selv

Du kan gå online til //www.Smokefree.gov, et nettsted opprettet av NCIs tobakksforskningsavdeling, og bruker Steg-for-trinns sluttveiledning.