Tannhelse

Smil Makeover med Dental Finér

Anonim

I denne fotogene generasjonen drømmer alle spesielt alle de vakre jentene om bildet perfekt smil. Og selvfølgelig kan ingenting slå et blendende smil, fordi smilet er verdifullt!

Mange av folkene deler ikke sitt bilde på sosiale medier på grunn av deres kjedelige smil. Og mer overraskende faktor er, smil med 'Viser Tenner' har mer likhet og innflytelse på andre - ifølge 'Photofeeler'.

Hvis du er som -

  • Drømmer om bilde perfekt smil
  • Galt for selfies
  • photogenic
  • Elsker å avsløre smilet ditt
  • Ønsker å vise opp tennene dine

Da er Dental Finér bare for deg å forbedre smilet ditt.

Før du blir klar for finér, har du selvsagt mange spørsmål. Så, her er svaret på alle dine spørsmål.

Hva er dental finér?

Porselenfineer består av tynne stykker porselen som bidrar til å omforme smilet som skifter form, størrelse og farge på tannen. Det gir også styrke og motstandskraft som kan sammenlignes med naturlig tannemalje.

Fremgangsmåte:

I første trinn vil tannlegen ta et inntrykk av tennene dine for å skape din match av finér. 2. trinn er fjerning av tannoverflaten, ca 1 / 2mm emalje. Det er en lik mengde tykkelse av finér. Og så er endelig finér gitt til deg.

Det er et utmerket valg for flekk tenner, knuste tenner, gap mellom tennene og mindre korreksjon i en justering av tennene.

Porselenmateriale gir sterk binding mellom tenner og finér og forbedrer vellykkene til finér. Holdbarheten av porselenfineer er også høy sammen med å skape naturlig tannutseende. Det motstår også flekker!

Komposittfinér:

Komposittfaner består av konstruert Resin-materiale (Tannfarget fyllmateriale). Det er nødvendig med en liten tennreduksjon for å korrigere eventuelle uoverensstemmelser og for å skape plass til komposittharpiksen, slik at den lett kan løses i ett besøk etter den første konsultasjonen.

Det representerer et billig alternativ alternativ over porselenfinérene. Det koster halvparten av hva porselenfineer gjør.

En av fordelene ved dette er at den kan fjernes og erstattes enkelt.

Holdbarhet av denne typen finer er fire til åtte år, men sammenlignet med porselen type, er det mindre. Denne typen finer blir lett farget - ikke tilrådelig for folk som er avhengige av kaffe og rødvin. Det krever også mer vedlikehold for å holde det langvarig.

Lumineers:

Luminere er kontaktlinsetynne porselenfineer som er bundet til tennens fremre flater. Luminere krever ingen reduksjon i tannstrukturen. På grunn av det er det noen begrensning av luminere over porselenfiner.

Ofte stilte spørsmål for tannfingere:

Hvis luminere brukes til å korrigere tilpasningen av tennene uten endring i tennoverflaten, kan du få tilbake dine opprinnelige tenner, men ikke mulig med porselenfineer.

For å finne ut mer om dental veneers behandling og for å diskutere ditt kosmetiske problem, kontakt US Dental - Kosmetisk Tandpleie spesialist for dental finer behandling i Ahmedabad og for å oppnå fullstendig smil makeover!