Tannhelse

Smil Makeover og forbedring til flere aspekter av dine tenner

Anonim

Smil Makeover og forbedring til flere aspekter av dine tenner

Å ha en drøm smil er nå mulig, og kreditten går til fremskritt i kosmetisk tannlegen. Tannleger bruker i dag flere kosmetiske tannteknikker for å forbedre smilets utseende og gi deg en behagelig personlighet.

Platinum dental kirurgi: Kosmetisk tannlege

Ruten til å drømme smil innebærer mange ting, inkludert -

  • Eventuelle munnhelseproblemer må behandles før smiloverføringsprosedyren

  • Du må overføre til tannlegen dine mål for smil

  • Tannlegerne må diskutere med deg det alternativet som er tilgjengelig for å få til forandringen i smilet

  • Og til slutt, en enstemmighet mellom både, tannlegen og pasienten, for å bruke en bestemt teknikk for å forbedre sjarmen til smilet

  • Du vil få et naturlig utseende smil som komplimenterer dine funksjoner

Smil Makeover-alternativer

Du må møte og konsultere en tannlege for å få vite sminkeoverføringsalternativer. Basert på alternativene, kan du velge den som passer perfekt til dine behov.

Her er noen av alternativene for smil makeover inkludere -

Manglende tenner

Sjarmen til et smil en gang falmer på grunn av tannhull. Dette scenariet skjer når vi møter tilfelle av manglende tann eller når vi har mistet en eller flere av våre naturlige tenner. I slike tilfeller blir tannjusteringen også forstyrret mye. Dette er når tannlegen anbefaler folk å enten gå for tannbro eller tannimplantat eller delvis protese.

Tannfarge

Å ha perfekt justerte tenner vil ikke sikre et blendende smil hvis flekker og misfarging er der. Klart, fargen og klarheten i tennene har mye å gjøre med den tapt i sjarmen til smilet. Det er derfor tannbleking prosedyrer har en viktig rolle å spille. Tannleger kan også anbefale veneers, crowns eller bonding for å få smil makeover.

Justering

Tenner bør aldri bli feiljustert, ellers vil store smiler ikke skje noen gang. I slike tilfeller kan tannlegen gi råd til ortodontisk behandling før et smil makeover. Imidlertid er bøyler eller finér et godt alternativ hvis tennene er overlappende eller bare litt feiljustert. Alt dette vil hjelpe deg med å få smilet sminke av ønsket variasjon.

Ansiktsform

Vi kan ikke legge merke til, men vårt ansikt endrer seg på grunn av tannens aldring eller på grunn av gradvis slitasje. Endringene kan også bli lagt merke til når tennene faller ut av en eller annen grunn. I slike tilfeller er ortodonti tatt hjelp av å få smil makeover. I dette er ansiktet og kinnene fylt ut og et ungdommelig utseende overføres.

Tannform

Tannform og tannstørrelse har også en stor rolle å spille i måten vårt smil påvirkes. Kosmetiske tannleger vet hvordan å forkorte eller forlenge tennene for å låne det mer sjarmerende utseende. De gjør det med enten porselenfinér eller tannkjøttreduksjon. De endrer også formen på en tann med enten finér eller liming.

I et nøtteskall, konsulter en topp tannlege Forest Ave Queens, få tennene og tannkjøttet analysert og vurdert og deretter gå for smil makeover. Slik forstår personlighetens glød med letthet.