generell helse

Søvnforstyrrelse: Hva er de vanlige årsakene til søvnforstyrrelse?

Anonim

Søvnforstyrrelse

Søvnløshet problemer, inkludert snorking, søvnapné, søvnproblemer, søvnmangel og stresset bein syndrom, er populære. God søvn er viktig for optimal helse og gjør forskjell hormon nivåer, stemning sammen med vekt.

Hva er årsakene til søvnforstyrrelse?

Snorking

Av og til snorking er vanligvis ikke veldig alvorlig og er ofte en plage for madrassen din. Men hvis du tilfeldigvis er en vanlig snorer, påvirker du ikke bare søvnmønstrene hos de som er nær deg, men du forringer også din individuelle søvnkvalitet.

Mareritt hos voksne

Når du våkner forferdet på et forstyrrende mareritt, kan du tro at du er den ene voksen som har disse personene. Tross alt, er det ikke voksne som sannsynligvis vil vokse mareritt?

Har du lest? Hva er de vanlige årsakene til snorking?

Natt Terrors

Nattrytelser hos barn er tydeligvis ikke det samme som de mye mer populære marerittene. Natt terror symptomer er vanligvis hyppige og tilbakevendende viser av intens gråt og frykt mens du sover, med vanskeligheter som vekker barnet ditt.

Central Anti Snoring

I sentral søvnapné blir pusten regelmessig forstyrret under søvnen som følge av at hjernen fungerer.

Søvnløshet

Søvnløshet er et søvnproblem som er preget av vanskeligheter med å falle og / eller som sover.

Sleepwalking Symptomer

sove å gå

Sleepwalking symptomer er ikke så åpenbare mens de kan virke. Sleepwalking er en lidelse som får folk til å stå opp og mens de sover.

sengevæting

Mens bedwetting generelt er et symptom på en rotsykdom, har en stor mengde barn som våt sengen, ikke en underliggende sykdom som tydeliggjør deres sengevann.

Har du lest: Bedwetting Again? Se store årsaker til bedwetting

narkolepsi

Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som har effekt på kontroll av søvn og våkenhet

Tannmincing (bruxisme)

Noen ganger tennene kjører, medisinsk kalt bruxisme, vil ikke vanligvis forårsake skade, men når tannmaling oppstår ofte, kan tennene bli skadet, så vel som andre komplikasjoner kan oppstå, for eksempel kjeve muskel ubehag eller kanskje TMJ smerte.

REM Sleeping Behavior Disorder

I en person med REM søvnvaner lidelse (RBD), er lammelsen som normalt forekommer under REM slummer ufullstendig eller fraværende, slik at personen kan "handle ut" sine drømmer.

Shift Work Sleep Ailment

Skiftarbeid Søvnforstyrrelse er søvnproblemer fordi du har arbeidsdager eller roterende skift. Du kan også ha dette problemet hvis du har problemer med å holde deg våken eller våken når du skal jobbe skiftet.