kviser

Hudproblemer - typer hudsykdommer og behandlinger med hudspesialist i Mumbai

Anonim

Hudproblemer - typer hudsykdommer og behandlinger med hudspesialist i Mumbai:

I dag på grunn av global oppvarming og alvorlig forurensning, gjennomgår huden din mange problemer som soling, pigmentering, akne, ujevn hudton etc.

For å motvirke dette problemet, finner du flere kjente hudspesialister i Mumbai, som er ganske vellykkede i å løse hudproblemer. De er svært kunnskapsrike og berømte i sitt spesifikke felt og bruker de nyeste metodene og prosedyrene for å behandle deg.

Hud Spesialist I Mumbai

Generelle hudproblemer og behandlinger med hudspesialist i Mumbai:

Huden må gjennomgå mye stress og skade på grunn av forurensning, infeksjoner og skade. Også det varme og fuktige klimaet er dårlig for huden. I tillegg til at treningen på treningsstudioet gir deg svette, legger du til dine woes.

Ikke tap håpet som den perfekte huden er mulig, men det vil ta innsats fra din side. Her er noen vanlige hudproblemer som menn lider av og deres behandlinger.

Solbrenthet:

Når du blir utsatt for solens stråler, ødelegger du huden din. Noen karer brenner ikke, spesielt hvis huden er brun i farge, da de har mer av melanin som beskytter huden mot UV-stråling, kan det hende du må ta noen forholdsregler hvis du har god hud.

Alle kan ha glede av å følge disse enkle metodene som å bruke solkrem, ha solbriller og lue når de er ute i solen, selv om vinteren. Men hvis du allerede har skadet huden, sprer du vitamin E to ganger om dagen på solbrenthet for rask avlastning. I et alvorlig tilfelle er det bedre å konsultere de beste hudspesialister i Mumbai.

Razor Burns:

Vanligvis kan barberhudforbrenninger forårsake noen timer med uro og rødhet, men i noen tilfeller kan det føre til utbrudd med syke sporer og kviser som varer i flere dager. Feil barberingsteknikk som å bruke for mye trykk under barberingen, kan skade huden din og forårsake brennende følelser. For å unngå dette, vask ansiktet med varmt vann før du barberer, bruk nye og skarpe barberblad eller rent kniver til en elektrisk barbermaskin. Før du barberer, kan du også bruke såpe eller barbergel for jevn barbering. Barber hver annen til tre dager mens håret er kort.

Bruk en aloe-basert kortisonkrem eller kjøling etter barberingskrem som inneholder vitamin E for å redusere sårhet forårsaket av barberhårsforbrenninger. Det har et bedre resultat enn en vanlig fuktighetskrem.

Kviser:

Akne er den vanligste hudsykdommen forårsaket av overaktive oljekirtler. Men hormonelle endringer er også en av grunnene til at du får akne i barndommen din. Annen grunn til akne kan være fuktighet, varme og fettete hud.

Den beste måten å holde akne unna er å spise mindre fet mat, holde ansiktet rent og inkludere grønne, grønne grønnsaker i kostholdet ditt. Unngå å skru opp ansiktet ditt kraftig, da det kan forårsake akne.

eksem:

Eksem kan ikke være en alvorlig sykdom, men forverrer det ikke ved å skrape huden din. Som skrap utsetter huden din for infeksjoner og forårsaker det også å hovne, knekke, skalere eller tykkere.

Ifølge hudspesialister i Mumbai, finner folk også vanskeligheter mens de sover, da det fører til konstant kløe. Stress eller tørrvann kan forårsake utbrudd hos sensitive mennesker.

Det finnes utallige måter å behandle eksem som aktuelle steroidkremer, refleksologi, fototerapi, akupunktur og akupressur, vitamin D, hypnoterapi og antihistaminer. som hvis brukt vil sikkert hjelpe deg til å føle seg avslappet fra ubehag.

Mørke sirkler:

Huden under øynene dine er delikat og kan bli skadet ved ikke å få skikkelig søvn på grunn av treningsøktene i sen kveld, ser på filmer og konstant bruk av smarttelefonen. Dette kan forårsake mørke sirkler i ansiktet, hvis ikke behandlet av hudens spesialiseringstid, kan det øke og kan forbli permanent. Din mor og far er for det meste ansvarlig for dette som mørke sirkler er arvelige, men mangel på søvn og dårlig kosthold kan også gjøre det verre.

Mørke sirkler kan herdes ved å spise mer næringsstoffer og fiber som frukt og grønnsaker, hovedsakelig grønne grønnsaker, drikke mye vann og ved å øve yoga eller trene. Dette vil redusere dine mørke sirkler og vil forbedre din generelle hudhelse.

Du kan prøve en enkel og enkel løsning; Legg et par agurkeskiver over øynene for å berolige din delikate hud nær øyet.

Hud Spesialist I Mumbai

rynker:

Rynker beskjæres når huden blir tørrere og mindre smidig. Siden det ikke er mulig å forkaste skaden, kan du beskytte huden din mot ytterligere skade ved å følge noen forslag. En prioritet er å forby seg sigaretter. Selv om du var kjede-røyker i de yngre dagene, vil du forlate det nå, slik at du forhindrer fremtidige rynker. Beskytt huden din mot solstrålene ved å ha på hatter og solkrem, selv om vinteren. Påfør også fuktighetskrem hver dag før du går i seng.

En ting som alle i 20 og 30-årene kan gjøre, er å ta vare på huden og stoppe rynkets utbrudd.