skjønnhetstips

Hudpleie tips for kvinner med fet hud

Anonim

Fet hud kan være irriterende når overflødig olje samles opp med svette i løpet av sommeren. Noen få personer har en vane med å svette litt over håndflatene sine. Og dette blir virkelig irritert når i bedriftsverdenen noen tilbyr sine hender bare for en riste. Vanligvis vil den svette hånden ikke være helt fantastisk når det gjelder dette. Men du er nå i stand til å få noen få naturlige midler for å unngå fet hud. Noen ganger har maten du spiser en viktig rolle i å skape oljebalansen i kroppen. Og denne artikkelen vil sikkert snakke om denne typen rettsmidler bare etter hverandre. Like etter at du får denne typen behandling, kan du sikkert føle deg som om du tar vare på den fete hudtonen enn å hate den.

Oljete hud skjer for å være tykk, skinnende og også kjedelig farget og til og med et ubehag å håndtere. Og overskytende olje lagret på det ytre lag av hud resulterer i fremgang av whiteheads, pimples, blackheads og også ubehag i huden. Den har store porer, og også huden har et grovt utseende. Imidlertid har fet hud en tendens til å alder på en mye bedre måte, og også du vil finne færre rynker på den i forhold til normal eller til og med tørr hud. Det skjer imidlertid at det er vanskelig å holde oljeholdig hud.

Hudpleieforslag for fet hud:

  • Rengjør huden din minst 2 ganger hver dag ved å bruke en god ansiktsvask for å eliminere smuss og også olje bare fra ansiktet ditt. Og dette vil sikkert unngå å tette opp porene og holde huden din jevn og smidig.
  • Eliminer nesten alle sminke før du treffer sengen.
  • Legg til mat som er rikelig med protein bare i daglig diettregime.
  • Legg til massevis av løvrike grønnsaker og også frukt i kostholdet ditt hver dag.
  • Vanligvis hjelper vitamin B2 å stoppe ekstraproduksjon av olje bare på huden, så legg til mat akkurat som nøtter, bønner, kjerne som tilfeldigvis er fulle av vitamin B2.
  • Reduser forbruket av sukker og fett
  • Også, vanligvis ikke søke etter komfort matvarer som dypfryst mat, sjokolade og alkoholbaserte drikkevarer og så videre.

Årsaker til fet hud:

Overdreven bruk av hudpleieprodukter bare for rengjøring, peeling eller til og med skrubbe for klar, jevn hud kan også resultere i en fet hud.

Sesongmessige endringer: