generell helse

SKEETER SYNDROME: Symptomer og behandling

Anonim

SKEETER SYNDROME: Symptomer og behandling

Mens bitt ikke er årsaken, men proteinet som injiseres av mygg mens det biter. Tilstedeværelsen av protein og andre forskjellige stoffer i myggens spytt sies å være allergenet.

Allergiske reaksjoner på myggbittene avhenger utelukkende av bithastigheten og hvor lang tid det skjedde. Noen av reaksjonene følges umiddelbart eller kort tid etter bitt. Personer som ikke har tidligere erfaring med allergiske reaksjoner på myggbitt, er kjent for å utvikle skeetersyndromssymptomer raskt.

Personer som ikke har tidligere erfaring med myggalergi, kan også utvikle skeetersyndrom når de besøker en annen stat eller et land fordi forskjellige myggtyper eksisterer og deres spytt inneholder forskjellige typer enzymer. Så det er mulig å være allergisk mot enkelte arter mens de har liten eller ingen allergiske reaksjoner mot andre mygg. Mygg er tiltrukket av karbondioksidet som produseres ved å puste og gravide kvinner er mål fordi de puster mer karbondioksid enn gjennomsnittet voksne. Myggene blir også trukket til personer med høyt konsentrert surt svette og blodtype O.

Skeeter syndrom er ikke smittsomt, og det kalles også papulær urticaria.

Symptomer på Skeeter syndrom

Personer som tilbringer mye tid ute, er mer utsatt for myggbitt, og også personer med lav immunitet eller immunfeil kan få bivirkninger når de blir bitt av mygg, selv om immuniteten forbedrer seg med alderen. Barn, småbarn og eldre er for det meste påvirket av skeetersyndrom, da de har liten immunitet mot mygg, slik at foreldrene skal sikre at barna deres er godt beskyttet mot myggbitt, spesielt de allergiske.

Skeeter syndrom symptomer kan inkludere følgende;