generell helse

Seks tips for å opprettholde et sunt liv

Anonim

Seks tips for å opprettholde et sunt liv

Dessverre har moderne innovasjoner banet vei for øyeblikkelige matvarer som er lastet med konserveringsmidler og kunstige stoffer. Hvis du vil være i rosa av helsen, må du unngå raffinerte og bearbeidede matvarer. Hvorfor ikke gå helt naturlig i stedet? Hent fiber og karbohydrater du trenger fra hele korn og protein fra sunne matvarer som fisk, magert kjøtt, belgfrukter og nøtter. Hydrater deg med åtte glass vann om dagen i stedet for sukkerholdige juice og brus.

  1. Trening!

En stillesittende livsstil kan føre til en rekke forhold som hjertesykdommer og hjerneslag. Det er her øvelsen kommer inn i spill. Du trenger ikke å registrere deg for et fint gym medlemskap bare for å flytte kroppen din fordi du enkelt kan gjøre det ved å gå til kontoret, bruke trappen i stedet for heisen og jogge rundt parken i fritiden. Ikke glem å løfte vekter og utføre oppsett også for å styrke musklene dine.

  1. Ta vitaminer og mineraler

Mens det er vitaminer og mineraler som du kan få fra mat, noen ganger, er de ikke nok til å holde deg frisk. Sørg for å ta helse kosttilskudd styrket med blant annet vitamin A, C, D, E, jern, folsyre. I tillegg må du sørge for å få nok av omega-3 fettsyrer som det har vist tegn på å forbedre hjernens funksjon og hjerte-og karsykdommer.nutralife Australia

  1. Sov godt

Legene anbefaler å få åtte timers søvn hver kveld. Tilstrekkelig søvn spiller trolig en stor rolle i individets metabolisme og immunitet. Samtidig bidrar det til å forbedre sin forståelse og retensjonsferdigheter. Hvis du finner det vanskelig å få en god natts søvn, må du unngå å spise snacks, alkohol og koffein før du slår på sekken. Gjør soverommet ditt til å slumre ved å holde det kult og mørkt.

  1. De-stress

Kanskje det er bekymringer og problemer på kontoret som stresser deg ut. Stress har vært kjent for å korrelere sterkt til utvikling eller forverring av kardiovaskulær sykdom, astma, fedme, GERD, depresjon, spennings hodepine, samt mange andre helseproblemer. Hvis du vil opprettholde en ren helseerklæring, må du ta disse tingene av ligningen når du kommer hjem. Engasj deg i hobbyer, yoga, sport, meditasjon og sosialisering. Uansett hva aktiviteten er, spiller det ingen rolle; du må bare sørge for at du har et stikkontakt for stress. Hvis det er for mye for deg å ta, må du sørge for å konsultere en autorisert terapeut.

  1. Kast dine vanlige vaner til Wayside

Røyker, drikker alkohol og tar medikamenter er noen av de dårlige vanene som kan hjelpe deg. Disse lastene er predisponerende faktorer for flere sykdommer som hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Avslutte disse vanene kan være et veldig skremmende foretak; søk hjelp av en terapeut og støtte fra familien din for å hjelpe deg med å komme gjennom tilbaketrekningsperioden. Selv om avslutningen kan være vanskelig i begynnelsen, vil du føle deg bra når du har erobret dine vices.

Å ta helsen for gitt kan føre til en rekke sykdommer som kan forringe deg fysisk og økonomisk i det lange løp. Hvis du vil ha et lengre liv, så sørg for å holde disse seks gyldne tipsene i bakhodet.