skjønnhetstips

Seks hjem rettsmidler for akne og irriterende kviser

Anonim

Din hud er din venn. Du liker huden din. Din hud liker deg. Det beskytter deg mot elementene og holder deg sammen. Du gjør i sin tur det beste for å beskytte det mot enhver form for skade. Så en dag, akne reagerer sitt stygge hode, og du hater plutselig huden din. Hva gjør du da? Skift til sterke kjemikalier og dyre scrubs? Det er en fin måte å takke en venn som har vært der for deg siden dag ett. Din epidermis er ikke i feil her - det kan ikke hjelpe deg med at hormonene forårsaker alt det ekstra sebum å tette opp porene dine, eller det faktum at bakterier kjører raske. Hvis huden din kunne snakke, ville det si noe i tråd med "tålmodighet, gresshopper. Behandle meg rett og jeg skal tilbakebetale deg i form. "

Det er bare et gjetning, uansett. Poenget er, naturlig akne rettsmidler er en god måte å kvitte seg med, eller i det minste holde den i sjakk. De får deg til å gå tilbake og virkelig finne ut hva som skjer med huden din, og hvordan du skal jobbe med den. Sjansene er at huden din vil tilbakebetale deg i form for ikke bare å ravage den med merkelige kjemikalier - og lommeboken din vil trolig også takke deg.

Du kan bli overrasket over å finne ut at du allerede har flere akne behandlinger akkurat i ditt eget hjem - og på kjøkkenet ditt på alle steder. Vanlige matvarer og ingredienser, som agurker, havregryn, druer og gjær, kan blandes inn i ansiktsmaske og forvandles til akne-midler. Å gi deg en hjemmelaget ansiktsbehandling kan hjelpe deg med å forhindre eller fjerne akne og holde huden lysende, fuktig og sunn.

Hjem Rettsmidler for akne og irriterende kviser

Drue Cleanser

Denne kjølende, beroligende masken hjelper jevn hud, noe som ofte kan føles grovt fra akne. "Bland en hel agurk, spen vannet, tilsett 1 spiseskje sukker, og bland godt, " sier Cook-Bolden. "Påfør ansiktet ditt og la det stå på i 10 minutter; vask deretter med kaldt vann. "

Enkel honningmaske