generell helse

Enkle hemmeligheter for dodging Holiday Weight Gain

Anonim

Helligdager er fulle av morsomme aktiviteter, velsmakende godbiter og mye feiring, men å være opptatt og spise alt ekstra kan raskt føre til vektøkning. Med noen få viktige strategier er det overraskende enkelt å nyte sesongen fullt ut og likevel unngå Santa's ekstra bulge.

Dr. Christopher Mohr er en fitness- og ernæringsekspert som konsulterer for fjernsyn, utskrift og radioforretninger over hele landet. Han forstår vanskelighetene med å holde seg helsefokusert under alle festligheter. Mohr tilbyr noen gode påminnelser og unike innsikter om hvordan man unngår å få ekstra vekt i løpet av ferien.

Spis kvalitets kalorier

"For mange tror det for å unngå vektøkning, må du unngå kalorier. I virkeligheten må du spise kalorier for å holde seg frisk, men du må fokusere på kalorier i kvalitet, sier Mohr. 'Velg mat som er fullpakket med vitaminer og næringsstoffer, i stedet for bare tomme kalorier.'

Søk etter "ekte" mat for snacks og måltider over behandlet søppelfôr full av salt, usunn fett og sukker. Jo ferskere jo bedre, fordi når maten er minimalt behandlet, beholder de vanligvis høyere nivåer av vitaminer og mineraler. For eksempel, hoppe over posen med sjetonger og snacks på frisk frukt og grønnsaker. Når det er mulig, lag matretter hjemme der du kan kontrollere ingrediensene og redusere usunne tillegg som smør, salt og olje.

Behandle stress og fokus

I løpet av ferien har folk en tendens til å prøve å gjøre for mye. Dette fører raskt til stress, som kan ha mange usunne konsekvenser, inkludert overeating og vektøkning. Å være ekstremt opptatt kan også føre til at det er lett å spise, hvor du slår opp nærmeste fastfood-restaurant for å spare tid, heller enn å gå hjem for å lage et næringsrikt måltid.

"Husk å holde fokus i ferien og ta pauser, " minner Mohr. "Hvis du er toostressed, vil du være mer sannsynlig å spise usunn mat og få mindre søvn. Denne kombinasjonen kan kompromittere immunforsvaret ditt. Den siste tingen du vil ha, er noen ekstra pund og en dårlig forkjølelse ved avslutningen av ferien. '

Støt en sunn metabolisme

"For at stoffskiftet skal fungere så effektivt som mulig, må du kaste kroppen regelmessig, " forklarer Mohr. 'Det betyr at du må spise balansert mat og ta kosttilskudd som støtter stoffskiftet.'

Han anbefaler å aldri hoppe over frokost, uansett hvor travelt du er. Frokost hopper på stoffskiftet ditt og hjelper det til å fungere bra hele dagen. I tillegg vurdere å ta et fiskeolje supplement som gir kroppen med essensielle omega-3 fettsyrer. "Studier viser at omega-3 støtter en sunn metabolisme, " sier Mohr. "Folk vet generelt om helsemessige fordeler av omega-3 til hjernen og kardiovaskulær helse, men de er overrasket over å finne ut av et høyverdig fiskeolje supplement, som Ultimate Omega-D3 fra Nordic Naturals, bidrar til å holde stoffskiftet fungerer bra."

Unn deg strategisk

"Deprivasjon er ikke en god vekttapstrategi, og det er absolutt ikke mye moro i ferien. I stedet for å unngå alt godteri, kaker og rikholdig mat som serveres på festlige sammenkomster, tenk på din egen personlige strategi før du går til en hendelse, sier Mohr.

Han foreslår at du plukker bare ett element du liker, for eksempel Granny's eplepai eller tante Jude's stuffing, og la det være din engang uten skyldfølelseferie. I bytte, klipp ut andre statister du ikke liker like mye. Husk, bare fordi det blir servert betyr ikke at du trenger å spise den. Klipp ut kalorier som sauser og gravier og feriedrikker som kakao og eggnog. Du kommer til å nyte det ene elementet du ser frem til hele året, og ved å unngå andre du bryr deg mindre om, vil du ikke risikere ferien vektøkning.

Å feire sesongen til det fulle betyr ikke at du må avslutte året med noen ekstra pund.