barn helse

Skal jeg gi min baby Frisk fruktjuice?

Anonim

Din lille er bare å komme på blanding mat og du vil gi dem den beste starten i livet. Du vil sørge for at de får alle vitaminer og næringsstoffer, og at det er friskt uten forferdelig tilsatt ingredienser. Så saftfrukt og gi det til dem er en god ide du kanskje tror. Feil!

Skal jeg gi min baby Frisk fruktjuice?

Babyer vil få all næring, vitaminer og mineraler fra en pålitelig og informert diett. Sjekk alltid legen din før du tar noen form for råd angående hvilke matvarer som skal mate barnet ditt. Også aldri ta råd fra Internett, du vet aldri hvor informasjonen ble hentet.

hvis du bestemmer deg for å begynne å mate din babysjuice, for det første som nevnt ovenfor, ta kontakt med lege. I tilfelle at han er enig (jeg tviler han vil) så vannet ned den. Ufortynnet juice har en rensende effekt på voksne og i store mengder kan ha en uønsket effekt. Når en baby er opptatt av at du egentlig ikke vil risikere helsen, og eventuelle negative effekter vil være mye mer alvorlige enn en voksen har.

Men hvorfor ikke bare juice for deg selv, babyer kan kjøre deg ned, med søvnberøvte netter og i utgangspunktet å være på telefon 24 timer i døgnet. Tilførsel av kroppen din med ferskpresset juice og veg er en utmerket måte å bidra til å holde energi og humør oppe. Det er flott for voksne, ikke så bra for babyer.