skjønnhetstips

Hemmeligheten til å strekke markforebygging

Anonim

Hemmeligheten til å strekke markforebygging

Strekkmerker kan oppstå av forskjellige årsaker, for eksempel under graviditet eller kroppsbygning, derfor har forebyggingen forskjellige metoder.

Graviditet: Strekkmerker trenger ikke å være en bivirkning av morskapet. Faktisk vil de riktige tiltakene som tas gjennom graviditeten, gi deg en jevn mage etter at babyen er født. Hvis du vil hindre at strekkmerker dannes, ta de riktige tiltakene så snart du finner ut at du forventer.

Hydrater inn og ut. Drikk rikelig med vann for å opprettholde hudens naturlige elastisitet og hold deg og din baby godt hydrert. Under graviditeten tar babyer første dib på alt du spiser, så du må legge til litt ekstra for deg selv. I tilfelle av drikkevann, husk at fostervesken er fylt med vann, slik at det lett tømmer ditt normale forbruk.

En god fuktighetskrem er alltid et must, men under graviditeten er det best å bruke en spesielt utviklet for stresstrekninger. De stadig skiftende svingningene i hormoner kan påvirke skinnene dine saldo, elastin og kollagenproduksjon under graviditet. Regelmessige fuktighetskremere er ikke rustet til å håndtere disse endringene, men daglig bruk av et barns strekningsmerke krem ​​eller lotion vil holde huden din næret og fleksibel. Igjen, begynn ved første tegn på graviditet for å holde strekkmerker i sjakk.

Hold rikelig med frisk frukt og grønnsaker tilgjengelig for snacks under graviditet. Ikke bare trenger din voksende baby næringsstoffene, men antioksidanter, vitaminer og mineraler vil hjelpe hudceller forbli sterke og intakte som magen din vokser. Start dine prenatale vitaminer så snart du finner ut at du er gravid og husk å kutte på sukkerholdige drikker og drikkevarer, noe som er usunn for baby og dehydrering for huden din.

Kroppsbygging: Kroppsbyggere er ofte ganske overrasket over å oppdage at når deres masse øker, så gjør deres strekkmerker. Menn spesielt er motvillige til å søke råd for å rive seg selv med strekkmerker, men noen få skritt under intens trening vil holde strekkmerker fra å danne.

Kjøle ned i dusjen. Intenst svette under arbeidet holder kroppen kult og forhindrer overoppheting. Hopping i dusjen etter en økt er bare naturlig. Imidlertid vil varme dusjer, boblebad eller damprom røve huden din med naturlig fuktighet og fjerne de beskyttende oljene. Dette vil akselerere utseendet på strekkmerker.

I stedet for intens varme fra dusjen, bruk en kjøligere innstilling for vannet. Det trenger ikke å være kaldt, men varmt er alltid bedre enn varmt. Du kan bruke varme wraps, varmtvannsflasker eller muskelkrem for å lindre smerter fra treningen, men hold dusjen på den varme siden. Ved å bruke en fuktighetsgivende kroppsvask, vil en som er designet for strekkmerker, bidra til å opprettholde en fuktighetsbarriere og holde huden bøyelig og elastisk.

Etter dusjen, bruk en fuktighetskrem laget spesielt for muskel strekkmerker. Disse lotionene stimulerer kollagenproduksjon som er nødvendig for hudens elastisitet og gjør det mulig å strekke seg komfortabelt over musklene når det er bøyet, og krympe tilbake til form når musklene er avslappet. Maternity cremer kan fungere, men det er bedre å velge en som er laget for idrettsutøvere og kroppsbyggere.

Dieters: Mange mennesker opplever strekkmerker mens de går i vekt, men de er like sannsynlige å oppstå når en person plutselig mister vekt. Forhindre strekkmerker under vekttap betyr å opprettholde hudens elastisitet, det vil si evnen til å krympe uten arrdannelse.

Unngå svært sure fruktjuicer og sportsdrikker og velg vann i stedet. Å holde huden og kroppen riktig hydrert, er viktig for hudcellegjengivelse.

Vitaminer og mineraler er avgjørende for sunn hudregenerering. Et multivitamin tatt daglig vil sikre at du ikke røver kroppen din av det er næringsbehov mens du reduserer kaloriinntaket ditt.

Bruk en strekningskrem minst to ganger om dagen over hele kroppen din. Strekkmerker fra vekttap kan dukke opp hvor som helst, og ofte hvis du går ned i vekt i et område, viser huden stress i et tilstøtende område. Ditt beste forsvar er å fullstrekning av krem ​​for å gi næring til huden og hindre at strekkmerker dannes.