kviser

Fjern de stygge eksem scars fra bena dine!

Anonim

Et av de største problemene med eksem er at du aldri vet når du får en breakout. For eksempel kan du føle at du har kurert en region, men plutselig er det en annen breakout, og du blir frustrert. Utseendet til arrene, humpete røde hud og kløe er nok til å forårsake depresjon. Ditt problem er intensivert når du må gå ut og møte mennesker. Dine støt skiller seg ut, og du vet bare ikke hva du skal gjøre. Hvis du har utslett på huden, blir området spesielt, spesielt beina, så tørt at du ikke kan motstå trang til å klø dem. Dette forverrer tilstanden, og ofte hvis du klipper for hardt, fører det til blødning. Når blødningen stopper, er neste trinn utseende av arr!

Bli kvitt eksem fra beina dine

Det finnes måter du kan kvitte seg med eksemmer og arr fra beina og andre deler av kroppen. Rettsmidler er enkle, og de fleste av dem er billige måter for å fjerne merkene fra kroppen. To kraftige ingredienser for å berolige utslettene og forhindre utbrudd av arr er vitamin E og aloe vera gel. Du kan bruke kremer eller en vitamin E olje og bruke den til området. Dette vil berolige utslettene og gjøre bort med rødheten. Du får ikke lyst til å klø i regionen, og med vanlig krem ​​og olje vil du finne støtene som faller ned. Det samme gjelder aloe Vera gel eller krem. Bruk den nødvendige mengden på området, og med tiden vil du finne støtene som faller ned. Du har også muligheten til å kombinere disse to kraftige ingrediensene i like store deler og bruke dem på beina. De beroliger området, og med tiden vil du finne at arrene avtar.

Det anbefales at denne løsningen holdes ved romtemperatur, men hvis du opplever en plutselig oppslukning, bør du bruke løsningen på området når den er kald. Denne kalde løsningen vil hjelpe deg med å fjerne ubehag og plutselig rødhet som oppstår. Du bør sørge for at du alltid spiser et balansert kosthold og unngå junk food. Med frisk frukt og grønnsaker kan du forbli frisk og redusere forekomsten av breakouts til en viss grad. Ta vare på huden din og bruk kvalitetsprodukter som er krembasert og ikke forårsake irritasjon for deg. Bruk klær som ikke forårsaker friksjon på huden og sørg for at de ikke er for stramme.

Forfatter Bio: Mandy Bular fra stopitchy.com er en hudspesialist fra USA som behandler pasienter med mild til akutt eksem.