generell helse

Gjenopprette ditt liv: Hvorfor er alkohol og narkotikabehandling viktig for livet ditt?

Anonim

Avhengighet kan være like vondt å gjenopprette fra som det er å gå gjennom. Gjenopprettingsprosessen kan være en langsom, vanskelig en, men det er ekstremt nødvendig for at du skal gjenopprette livet ditt og redde det som ble ødelagt under bruk av din narkotika eller alkohol.

Forsøk på denne utvinningen alene er ofte å sette deg opp for feil. Det vil være tider når du vil gi opp, tider når følelsene du har av stoffet er for mye å håndtere, og når du står overfor sannheter, foretrekker du ikke å se.

Å ha behandling for ditt rusmiddel eller alkoholavhengighet er viktig for å presse deg gjennom disse vanskelige tider til det fantastiske livet som venter på deg når du har slått dine abstinenssymptomer og får kontroll over din avhengighet.

Narkotika- og alkoholavhengighet etter definisjon

Den grunnleggende definisjonen av narkotikamisbruk - med alkohol som medikament - ved Nasjonalt institutt for narkotikamisbruk - er en kronisk, tilbakesendende sykdom som er preget av tvangsmessig søk og bruk, til tross for skadelige konsekvenser. "

Denne definisjonen er bred og legger merke til at avhengighet er en sykdom i hjernen fordi kjemikaliene i stoffene faktisk forandrer hjernens struktur og hvordan det virker. Dette kan skape langvarig skade som resulterer i selvdestruktiv atferd.

Fordi narkotikamisbruk er et mentalt og fysisk problem, er medisinsk og fysiologisk behandling ofte nødvendig for å komme seg fra denne sykdommen.

Hva ser stoff- og alkoholavhengighet ut?

Hva er medisin og alkoholbehandling?