generell helse

Gjenopprette fra en avhengighet å få hjelpen du trenger på nettet

Anonim

Gjenopprette fra en avhengighet å få hjelpen du trenger på nettet

Avhengighet utvinning tar ofte mer enn å avstå fra alkohol og narkotika. Tilbaketrekking fra visse stoffer kan forårsake alvorlige medisinske problemer. Noen av de farligste stoffene som skal trekkes ut inkluderer:

  • Alkohol
  • Benzodiazepiner (som Xanax)
  • Opiater (som metadon)

Å stoppe noen stoffer, kaldt kalkun, kan forårsake helseproblemer. Noen av dem er dødelige, men mange av dem er farlige.

Det er alltid en god ide å søke råd fra en lege før du går gjennom uttaksprosessen.

Du trenger ikke nødvendigvis å se din praktiserende læge for å få medisinsk råd om avhengighet. Den Curely app gir deg 24/7 tilgang til leger som kan imøtekomme dine behov. Du får til og med å velge legen din etter spesialitet, så du kan ende opp med å få bedre råd enn hvis du besøker din praktiserende læge.

Finn en lokal støttegruppe

Noen populære alternativer tilgjengelig i mange byer inkluderer:

  • Anonyme Alkoholikere
  • Anonyme narkotika
  • SMART Recovery (Self Management og Recovery Training)

I mange tilfeller utvikler folk avhengighet ved å forsøke å selvmedisinere psykiske problemer.

Du vil kanskje bruke Internett til å finne psykiske helse-støttegrupper som kan øke sjansene for gjenoppretting.

Delta i et forum for personer med avhengighet

Mange av disse fora inkluderer suksesshistorier, håndteringsstrategier og andre typer informasjon som kan hjelpe deg med å leve uten substansbruk.

Husk at folk som legger ut på forum, vanligvis ikke er eksperter. De kan tilby støtte og dele sine erfaringer, men de fleste av dem kan ikke tilby god medisinsk rådgivning. Hvis du er bekymret for helsen din, bør du snakke med en lege for å få hjelp.

Internett tilbyr flere verktøy som kan hjelpe deg med å gjenopprette fra rusmiddelavhengighet. Utforsk disse og andre alternativer for å finne ressurser som fungerer bra for deg.