generell helse

Produkter laget av studenter for eldre som bor med demens

Anonim

demens

Demens er ikke en sykdom, men heller en gruppe symptomer. Disse symptomene inkluderer nedsatt hukommelse, tenkning og sosiale ferdigheter. For å bli klassifisert som demens, må sykdommen forstyrre dagliglivet, med minst to områder av hjernen som er problematiske. Personer med denne tilstanden kan oppleve tap av minne som kan føre dem til å glemme å betale regninger eller gå seg vill på vei hjem. Dommen og språket kan også bli svekket. For å hjelpe eldre som led av demens, tok utdannede og lavere studenter fra hele verden utformet produkter for å tjene som minneboosters og livskvalitetforbedringer.

Antislipebordssett

Ved hjelp av GPS-teknologi blir pasientens nabolag og detaljer om kjære inntatt i enheter for å bevare minner og familierekord. Målet med minnekortlegging er ikke å erstatte det som allerede er redusert, men i stedet for å opprettholde og bevare folks minner når de er i de tidlige stadier av demens.

Automatiserte hjemmevirksomhetskameraer

Datastyrt systemer dementer pasienters daglige aktiviteter, for eksempel å spise, lage mat og gå ut, og sende varsler til omsorgspersoner hvis det skulle oppstå uvanlige aktiviteter. 24-timers overvåking kan bidra til å oppdage unormale aktiviteter før skade ble gjort.

Gaming Aktivitet for å lære å bruke teknologi