diabetes pasienter

Forebygging av høyt blodsukker og diabetes

Anonim

Høyt blodsukkernivå

Hvis blodsukkeret ditt er høyere enn normalt, men ikke høyt nok til å bli betraktet som diabetes, er det kjent som før diabetes. Selv om du har gjort daglige livsstilsendringer ved å trene og endre kostholdet ditt, kan du bidra til å senke blodsukkeret, og dermed redusere sjansene for type 2 diabetes.

Symptomer på diabetes

-Exessiv tørst med økt urinering: Hvis du har diabetes, vil du ha overflødige mengder glukose i urinen fordi det ikke har noe annet å gå, noe som gjør at nyrene overtar. Etter hvert som glukosen blir trukket inn i urinen, må du hyppigere oftere, noe som resulterer i overdreven tørst.

-Fatigue: På grunn av overflødig vannlating blir kroppen dehydrert og forårsaker tretthet. Også kroppen din er ikke i stand til å bruke sukkeret til energi fordi det blir fjernet fra kroppen.

-Veggtap: dette kan virke rart, men når kroppen taper sukker gjennom urinen, har kroppen mindre sukker å bruke som fører til sult og tap av kalorier. Dette er mer synlig hos pasienter med type 1 diabetes.

Visningsforvrengning: Når kroppen din har økt blodsukkernivået, trekker det væsker fra karene, inkludert øynene. Det blir så vanskelig å fokusere på objekter. Hvis dette skjer, må du umiddelbart se legen din fordi det kan føre til blindhet når du forlenger situasjonen.

-Handling av hender og føtter: Høyt blodsukker kan føre til nerveskade, noen ganger vil det oppstå følelsesfeil i hender og føtter.

-Infeksjoner og sår tar lengre tid å helbrede: de er ikke sikre på hvorfor dette skjer enda, men det er en sammenheng mellom høyt blodsukker og infeksjoner.

-Swollen og Røde Gummi: Med diabetes kan kroppen din ikke bekjempe bakterier som raskt forårsaker infeksjon i tannkjøttet og beinene som holder tennene på plass. Hvis dette skjer, kan du få sår, og tennene dine kan bli løs.