matvarer

Vanlige problemer med vekttap via slanking og den foreslåtte løsningen

Anonim

Bygg større muskler raskt

Når det gjelder vekttap og å miste fettene raskere, er den vanligste og mest populære tilpassede strategien å kutte på mat og flytte kroppen mer. Med andre ord, den vanlige trenden med vekttap er slanking og mosjon.

Men når man vurderer alternativene til slanking og trening i forbindelse med vekttap, er det en minimums suksessrate, og hvis det er noe, er det ubetydelig. Linjene nedenfor diskuterer de vanlige problemene knyttet til vekttapsplanen med trening og slanking, og hva bør være riktig vekttapstrategi.

Vanlige problemer med vekttap og løsning

Målsetting:

Det største problemet kanskje med vanlig vekttapsprogram via trening og slanking er innstillingen av mål. For det første krever innstilling av mål motivasjon, som hver annen person ikke har. Idrettsutøvere er avhengige av online sunt sportsnæringsmessige kosttilskudd for å oppnå deres mål; Men de har også en sterk motivasjon som støtter dem også. Du vil kanskje gå ned i vekt, men det er mest sannsynlig at du mangler motivasjonen som de fleste av folket i Hollywood har. Derfor er det første problemet med den vanlige metoden å miste vekt ved å sette mål, at du kanskje ikke har den motivasjonen som kreves for å forfølge målet.

Det andre problemet med vektreduksjonsmål er at du angir mål som ikke er mulig. Du kan tenke at du kan styre deg selv og sette målet om å miste 2 kg i en uke. Uansett om du oppnår det eller ikke, når du ser noen andre som oppnår 4 pund i uken, prøver du å sette det som et mål å helt glemme at ikke-oppnåelse av mål bringer desperasjon som dermed setter deg tilbake i målet ditt vekttap.

Avhengig av viljeffekt:

De som ønsker å gå ned i vekt og ønsker å gjøre det via slanking og trening, stole sterkt på deres viljestyrke. De tror at deres viljestyrke er det som kan hjelpe dem med å oppnå det mest urealistiske av vekttapsmålet. Selv om viljestyrke eksisterer, men når det gjelder vekttap via slanking og trening, feiler fenomenet på både psykologiske og fysiske nivåer.

  • På psykologisk nivå mislykkes fenomenet viljestyrke fordi du trenger det for å unngå hverdagskviler, arbeidstrykk, familieproblemer og så videre. Dermed når du bruker alt du vil få strøm på disse sakene, har du lite igjen for ditt vekttapsmål.
  • Hvis vil makten vurderes som en fysisk ting, så er det også upålitelig dersom du mister vekt ved slanking. Med slanking går du ned på glukosen i kroppen, slik at når det ikke er glukose, er det ingen energi og ingen styrke er tilgjengelig for deg å motstå fristelsen til matvarer. Så når du er lav på glukose, spiser du mer for å kompensere for det, derfor vil kraften ikke være nyttig for deg når du mister vekt.

Beste løsning:

Den beste løsningen for å miste vekt via slanking og mosjon er at du er tålmodig og utvikler en god strategi. Tålmodighet når det gjelder deg, ikke går for uoppnåelige mål, og strategi ved å være lykkelig på hva du oppnår i vekttapsarbeidet ditt og ikke sørge for at du ikke oppnår noe bestemt mål.

Bunnlinjen:

Problemet med diettplanene i dag er at folk har en tendens til å stole på viljestyrke, sette urealistiske mål; i stedet hva de skal gjøre er å være tålmodig og utvikle en riktig strategi for vekttap.