applikasjoner

Pokémon Go Game virkelig hjelper folk mental helse og depresjon

Anonim

pokemon go

Pokémon Go Helping People's Mental Health and Depression

Å spille spill er givende for at ditt voksende barn skal utvikle sine ferdigheter. Racing spill er et godt alternativ, så mange barn elsker å spille dem og det er lett å lære. Men så langt som Pokémon Go er bekymring, kan barnet ditt nå starte øvelsen han / hun har løp fra alt i navnet på å fange Pokémon-karakter.

pokemon go

Ikke engang opptil to uker som pokemon går, har mange spillere allerede tatt til Twitter og andre sosiale medier for å snakke om hvordan Pokémon Go har hjulpet deres mentale helse, følelser, sosial angst og depressiv lidelse.

Utviklerne bak Pokémon Go innebar ikke å skape en mental helse spill app. Men de har gjort det, og effektene ser ut til å være stort sett positive. ' Selv om Pokémon Go ikke er det første forstørrede reality-spillet, er det absolutt den første som tar av.

(Tweet "Det sender brukere som kjører rundt i gatene og parkene rundt om i verden, prøver å fange Pokémon med deres mobiltelefonkameraer.")

Vi vet allerede at trening hjelper sterkt med depresjon (sammen med nesten alle psykiske problemer), men å være motivert til å trene når du er frustrert, er en utfordring. Derfor kan et engasjerende spill som Pokémon Go være nyttig.

Pokémon Go gjør dette ved å oppmuntre folk til å komme seg ut, ta en tur, snakke med andre og utforske verden rundt dem. Gitt, det er gjennom smarttelefonen som fungerer som et grensesnitt, men det går en tur, selv om motivasjonen for å gjøre det er å spille et spill. For en person som lider av depresjon eller en annen stemningsforstyrrelse, kan ideen om trening være nesten umulig å tenke på, mye mindre gjør. For noen som lider av sosial angst, er ideen om å gå utenfor og muligens å støte på andre som kanskje vil snakke med deg, skremmende.

"Husk at du aldri bør spille Pokémon Go under kjøring. Du vil unngå å spille i mørke, kutte områder - det var vurderinger av trenere som ble lurt og angrepet, sa denne personen. "Sommerdager og netter er også utrolig varme, så bruk solkrem og drikk mye vann før du går utenom under høye temperaturer. Hvis du er en av de hundretusener som spiller Pokémon Go, ønsker vi at du fanger dem alle! “