Tannhelse

Platinum Dental Surgery belønner deg med 50 $ Dental Treatment Coupon

Anonim

Du har tenkt å besøke tannlegen, men på grunn av lommenes vekt eller du har blitt advart om at "å fikse tenner, må du knuse banken", så du begynner å utsette det besøket hos tannlegen din, som gir plass til flere bakterier å mate på tannen din.

Vi samarbeider med en av de ledende dentalene i Nigeria, Platinum Dental Surgery. Vi vil kaste ut 50 $ dental kupong til 100 lesere av Health Save Blog, alt takket være Platinum Dental Surgery. så her er en mulighet for å behandle tennene dine på 50 $ (10 000 Naira) Rabattert pris eller til og med gratis .. (Kun hvis behandlingen faller under $ 50)

Om Platinum Dental Surgery

Våre vennlige og kompetente staber er dedikert til pasientens komfort og kvalitet på omsorg. Forbrukerstjenesten er vår topp prioritet. Vårt kontor gir de beste behandlingsmulighetene med fokus som spenner fra generell, kosmetisk og ortodontisk tannlegen. Vi jobber også med spesialister på mange felt, og vårt team legger vekt på omfattende, kvalitets- og forebyggende omsorg

Vårt engasjement for deg er å gi et profesjonelt, men vennlig og avslappende miljø. Vi vil sikte på å gi en omfattende tannlege med de beste metodene, materialene og tjenesten som er tilgjengelige for å oppnå det beste resultatet og best mulig verdi for pasientene våre.
Les mer om Platinum Dental Surgery

Hva Din $ 50 Tannkupong Dekker

Selv med regelmessig og ordentlig børsting og flossing, vil plakk og tartar fortsatt bygge opp over tid.
Tannskalering og polering anbefales for å forhindre tannråte og tannkjøttsykdom, og kan være nødvendig hver sjette måned avhengig av oral tilstand hos en pasient. Ettersom infeksjoner og sykdommer kan spre seg fra munnen til resten av kroppen, som påvirker generell systemisk helse, er det viktig å opprettholde god oral helse og hygiene.

Gum Behandling

Slik aktiverer du kupongen