seksuell helse

Ananas endrer veien Vaginal lukt og smak, er dette sant?

Anonim

Ananas endrer veien Vaginal lukt og smak, er dette sant?

Et godt antall Reddit-tråder er på temaet for å gjøre vagina eller sæd smaker alt som godteri eller frukt, også noen biokjemiker har veiet dette emnet også. Forslag har blitt gjort av dem ved å ta prøver av enzymer funnet i en ananas for videre analyse.

Vel, i utgangspunktet tror jeg du kan endre smak med kostholdet du tar. Ta for eksempel de som er vant til å regelmessig ta mye kaffe og øl, saftene de tar, vil smake litt bittert. Men å drikke mye vann og legge frukt til kostholdet ditt, vil hjelpe til med å forbedre smaken av juiceene dine.

Hva smaker skjeden som? Du vil alle gjerne vite det. Måten skeden smaker eller lukter, er ikke det samme med alle. Dette er enormt påvirket av kostholdet vi tar og våre naturlige kroppssekretjoner. Myvag.net påpekte at en sunn skjede ikke ville smake sur, men heller som astringent, dette kan skyldes at vagina er sur, tross alt.

HVIS DET ER SANT, HVIS MANTEN PINEAPPEL SKAL FORBRUKES OG HVOR VANTEN?

Vel, disse spørsmålene har ikke akkurat et eksakt eller direkte svar på om ananas endrer smaken av den kvinnelige vagina, derfor er så mange mennesker i dag fortsatt så nysgjerrige på spørsmålet. Noen leger er blitt bedt om dette nøyaktige spørsmålet om deres syn på hva de synes, og dette er hva de måtte si.

Ifølge Alyssa Dweck, MD, en ob-gyn og medforfatter av den komplette A til Z for din V, sier hun at pasientene ser en forskjell etter at de har spist frukten på en skikkelig måte. Vel, denne medisinske eksperten innrømmer å ha en kort beskrivelse av hendelsen, "Jeg fortsetter å høre og lese om det, " sa legen.

Det er også ubesvarte spørsmål om hvordan ananas påvirker smaken av sæd, dette spørsmålet har bygget samme eller enda mer nysgjerrighet. "På noen måter, " er du det du spiser ", sier urolog Koushik Shaw, MD, fra Austin Urology Institute. Det er muligheter at hvis en pasient spiser mat som inneholder høyt sukker, som søt oransje, søtpotet etc., kan kroppsvæskene smake søtere enn normalt. Disse effektene eller endringene vil ikke bli lagt merke til umiddelbart. "Prostata væsker i ejakulat kan gjøres uker eller måneder før, " sa Koushik Shaw. Ifølge ham må denne frukten forbruket på forhånd før søtning av sæden.

I tillegg tillater Shaw pasienter som er nysgjerrige på å prøve dette for seg selv, og sier at det ikke er noen skade i å prøve. Den frukt ananas er beriket med fiber, vitamin B og en stor mengde vitamin C i den, konkluderer han.

Dietter, med behagelig smak på kroppen, er også veganer og vegetariske dietter, mens alkohol, røyking og hvitløk ifølge forskningen gir vagina en mer sur smak.

Til slutt er det greit hvis skjeden din lukter eller smaker akkurat som den skal, dette er bare naturlig. Din vagina endrer det duften naturlig gjennom din menstruasjonssyklus som en kvinne. Sikkert, din vagina skal aldri lukte eller smake på noe som en tropisk frukt. Tropiske frukter er frukt dyrket i varme eller tempererte områder, disse fruktene inkluderer mango, papaya etc. Hygienisk er det tilrådelig å sjekke med legen din eller helsekonsulenten hvis du finner vagina lukt eller smaksprøver som noe annet enn hva som menes å være, for det meste hvis vagina har en dårlig irriterende og ubehagelig lukt. Pasienter som lider av høyt sukkernivå bør være oppmerksomme, derfor bør pasientene konsultere legen før testingen av dette.