Tannhelse

Perfect Tooth Doctor: Hvordan velge riktig implantatentent

Anonim

Smilet ditt er ofte det første folk legger merke til om deg, så du vil være sikker på at du har riktig tannlege som gjør det til en vakker en. Når det kommer tid for implantater, er det enda viktigere å være sikker på at personen som hjelper deg, er spesielt kvalifisert.

For å utføre tannimplantater som en anerkjent spesialist av American Dental Association eller Canadian Dental Association, må tannlegen ha fire år med utdannelse og være sertifisert som oral eller maxillofacial kirurg. Dette gjør dem til en tannlege i stedet for en tannlege.

Tannlegen eller Dental Specialist?

Et tannimplantat regnes som en kirurgi, og med noen operasjon kan det være mulige komplikasjoner. Med en tannlege er disse komplikasjonene vurdert før operasjonen og er mindre sannsynlig å forekomme.

Hvis penger er en vurdering for deg, kan en tannlege være billigere. Men hvis du har noen problemer med implantatene, vil de vanligvis henvise deg til en tannlege i alle fall. Hopp over mellommannen eliminerer ekstra tid, stress og avgifter.

Hvilke kvalifikasjoner skal din tannlege ha?

Før du gjør en avtale med en tannlege for implantatene, ta noen minutter til å ringe til kontoret for å bekrefte at spesialisten er sertifisert for å gjøre tannimplantater av ADA eller American Academy of Implant Dentistry eller Canadian Dental Association .

Når du har klargjort det viktige spørsmålet, kan du bestemme om det aktuelle kontoret er riktig for deg, og det kan være en blanding av flere andre spørsmål som best kan besvares med en konsultasjon eller innkalling på kontoret.

En fysisk plasseringskontroll vil gi deg bedre kunnskap om kontorstidene de holder, vent ganger hvis det er flere personer i venterommet som ser ut som de har vært der en lengre tid, og om kontormedarbeideren er vennlig eller ikke. Dette vil også vise deg om kontoret er i orden og godt vedlikeholdt, og dentalutstyret er moderne eller utdatert.

Be om muntlige anbefalinger fra vennene dine og folk som du respekterer meningen med og ser på vurderinger på nettet, er gode måter å avgjøre om tannspesialisten du vurderer er anerkjent og kompetent.

Bruk detaljene til å danne et helt bilde, og velg deretter