menneskers helse

Penis støt ??? 5 Vanlige omstendigheter som mimic STDs

Anonim

Meget lite kan føre til mer alarm i en mann enn å oppdage en klump eller støt på hans penis eller skrotum. Den første tanken på hans sinn kan være at han lider av en seksuelt overførbar sykdom (STD). Mens en uvanlig bump kan indikere noe mer seriøst, er det også mulig at en bump er bare en bump.

I tillegg til å gjennomføre regelmessige selvprøver i kjønnsområdet for å overvåke endringer, er det viktig for menn å utøve skikkelig penisbehandling og oppsøke legehjelp når det er problemer. Det er noen omstendigheter når en støt er ufarlig og krever ingen behandling, så hvis symptomene beskrevet under fornuftig kjent, kan et lettelse sukk være i orden. Men, akkurat som et helseproblem som ser ut av det vanlige, når du er i tvil, ta en titt. Hvis det oppstår mistenkelige klumper og støt hos en person som har vært involvert i ubeskyttet sex, endrede seksuelle partnere, engasjert i samleie med en ektefelle som nylig har vært utsatt for en Seksuelt overført sykdom, eller har alvorlige smerter med tilstanden deres, tyder alle tegn på De blir undersøkt av MD umiddelbart. Ta alltid feil på siden av forsiktighet, da det er langt bedre å få legen å utelukke en støt som ufarlig enn å ikke motta behandling når det er nødvendig.

Når penis støt er ufarlig

1) Angiokeratomer. Denne lidelsen vil fremstå som små røde eller blåaktige flekker med tykt, vorteaktig utseende. De kunne bli funnet på glans, aksel eller skrotum. Selv om de i de fleste tilfeller finnes i skrotene til eldre menn, kan de også plage yngre menn. Angiokeratomer er ikke smittsomme, og krever heller ingen behandling.

2) Cyst. Cyster er små knuter, om størrelsen på en ert, og finnes på skrotet. De kan være fylt med en ostaktig eller kalkholdig forbindelse og kan presentere en enkelt eller flere fremspring. De krever ikke behandling, men noen menn kan ha dem kirurgisk fjernet ut av komfort, eller av kosmetiske årsaker.

3) hårfollikler. Hårfollikler er mer fremtredende hos noen individer enn andre. De har utseendet på flere små, uformede knuter under epidermis av pungen og ved bunnen av penisakselen. Av og til kan man bli smittet med et inngrodd hår og se ut som en pimple-lignende bump som også kan fylles med hvit pus. Dette er ingen grunn til sak, og bumpen skal løse seg i flere dager.

4) Angiofibromer. Så godt kjent som pearly mannlige papiller, ser disse små kuppelformede eller hakkede støtene gjennom hele penisens hode. En vanlig tilstand, som forekommer hos 10-20% av alle menn, er de mer sannsynlig å plage uomskårne menn enn de som er omskjærte. Disse penile støtene er ikke smittsomme og krever ikke medisinsk behandling.
5) psoriasis. Psoriasis vises som en rød lapp med en klar kant, det kan ha en skifer eller jevn struktur. Psoriasis kan skyldes friksjon mens man på masturbating eller samleie. Det kan kreve behandling med en steroidkrem for å helt rydde opp, men det er ikke en angrepstilstand.

Opprettholde penis helse