Tannhelse

Pediatriske tannleger er det beste alternativet for barn

Anonim

Pediatriske tannleger er det beste alternativet for barn

Barn har spesielle behov med hensyn til å ta vare på baby tenner. Mange foreldre forstår ikke at det er nødvendig å ta vare på baby-tenner på samme nivå som permanente tenner på grunn av at de er plassholdere som vil avgjøre hvor rett og sterk de faste tennene kommer inn. Ikke bare tillater de barnet å nyte hard mat, de skaper også miljøet i spedbarnets munn som bestemmer resten av livet med hensyn til deres langvarige tenner.

Barn har også en større tilbøyelighet til å få hulrom i disse tennene på grunn av sukker tilsatt til melk og mat kombinert med feil børstingsteknikker. Babyer bør trenes fra en tidlig alder for å børste tennene sine, og begynner med foreldre å gni tannkjøttet og tidlige tenner med fingrene helt opp til å bruke en tannbørste regelmessig. Alle disse nødvendighetene kan anbefales av en utdannet barnetellist, men kan ikke behandles av en tannlege uten tilleggstrening.

I tillegg til forståelsen av de spesielle behovene til baby-tenner, tar en barnedoktor også psykologi klasser for å hjelpe dem å forstå et barns mentalitet. Dette vil gjøre det mulig for tannlegen å bruke spesifikke prosedyrer som vil redusere stress og frykt i barnet når de blir tatt til tannlegen, og gjøre prosedyrene som må fylles ut ha en større suksessrate.

Beroligende et barn er ganske annerledes enn å resonnere med en voksen om behovet for å være rolig, og administrasjonen av narkotika som vil dumpe smerte kan være ganske traumatisk for et barn. For å bistå med barnets egen erfaring, vil tannleger opplært i barnetandskap få en dypere forståelse av måten barnets sinn fungerer på.

Barnetandskere gjør prosessen enklere på både barn og foreldre ved å gi råd og veiledning, samt gi miljøet som vil redusere barnets frykt for tannlegen selv.

Hva slags trening har pediatriske tannleger?