generell helse

I smerte men meds ikke fungerer? Her er dine neste trinn

Anonim

Er du opplever mye smerte, men kan ikke finne lettelse i disken eller medisinsk foreskrevne smertestillende midler? Tro det eller ei, det er millioner av mennesker rundt om i verden som lider daglig med smerte. Skader, sykdommer, sykdommer, operasjoner, og til og med vanlige ting som hodepine, rygg og kroppssmerter kan forårsake ubehagelig smerte. Selv om de fleste blir lært å ta smertemedisinering og sovne, er dette ikke alltid den raskeste eller beste form for lettelse. Hvis du har å gjøre med ubehagelige smerter som ikke vil gå unna med piller alene, kan det hende du må vurdere andre alternativer.

Rådfør deg alltid med legen din

Hvis en pille ikke virker, kan det være fornuftig å ta to eller tre. Selv om dette kan virke som en god ide, er det doseringsanvisninger på medisiner av en grunn. De fleste smertestillende midler har ingredienser som når de brukes i store mengder, kan skade organene og gjøre saken verre. Noen, begynner å ta flere piller og utvikle en toleranse som krever at de tar mer og mer. Dette kan føre til avhengighet og avhengighet. Hvis dette har skjedd, bør du søke etter reseptbelagte medisiner i California eller i nærheten av hvor du bor for å hjelpe deg med detox.

Kom i gang

Selv om det kan virke kontraproduktivt å begynne å trene eller bevege seg om du har problemer med kronisk smerte, kan det faktisk gjøre kroppen bra. Når du trener, frigir kroppen naturlige opiater, endorfiner og andre "føles gode" hormoner som bidrar til å lindre smerte. Trening bidrar også til å holde leddene smurt og beveger seg, bygger muskler, og bidrar til å håndtere vekten din, noe som kan være en annen faktor som bidrar til kronisk smerte.

Kognitiv terapi