generell helse

Overtraining: Det er noe som for mye treningsstudio

Anonim

Fra en ung alder læres det at trening ofte er nøkkelen til god helse. Vi læres at jo mer vi trener, jo tynnere vi er, jo mindre sjanse for hjertesykdom vi har og generelt, vil vi bare ha sunnere kropper.

Alt ovenfor er helt sant og er noe som aldri kommer til å bli omstridt. Det er imidlertid grenser.

Dagens artikkel handler om hva som skjer med helsen din når du bryter disse grensene. Med andre ord, når du bestemmer deg for å trene hver dag, og virkelig sette kroppen din på prøve. Vi vil nå se på noen av grunnene til at du må stoppe treningen for mye før det er for sent.

Årsak # 1 - Stressbrudd

Vaktmesteren har nettopp spilt en historie om en kvinne som ble "besatt" med kondisjon, i en grad at hun ble diagnostisert med to stressfrakturer i foten hennes. Den bekymringsfulle tingen var at disse "niggling smerter" ble bekreftet som stressfrakturer med en røntgenstråle. Med andre ord hadde hun ingen anelse om at kroppen hennes begynte å gi opp.

Det er av denne grunn at du trenger å forstå kroppens grenser og innse når og hvor du skal få en røntgen for å kunne diagnostisere et problem riktig. Tilstrekkelig å si, små brudd kan bli mye mer komplisert hvis de ikke behandles.

Frakturene i dette tilfellet ble forårsaket da den aktuelle damen trente intensivt hver eneste dag. Hennes ben begynte gradvis å gi opp, forårsaker alt ovenfor.

Årsak # 2 - Musklene dine har ikke tid til å gjenopprette

Noe annet som skjer når du trener for jevnlig er at musklene dine bare ikke har tid til å komme seg. Muskelvækst oppstår når fibrene begynner å forverres, før de utvikles litt større enn de tidligere var.

Nok til å si, når du sulter din hvilekropp, kan dette bare ikke skje. Hver dag prøver musklene dine å gjenoppbygge, men de kan ikke da de blir straffet igjen.

I tillegg til mangel på utvikling, er dette en annen grunn til at skader oppstår.

Årsak # 3 - Den mentale effekten

Så langt har vi snakket mye om de fysiologiske problemene som kan oppstå gjennom overtraining. Dette neste og siste problemet med alt handler om sinnet.

Som lenken i den første delen uthevet, blir noen mennesker besatt med trening. Dette i seg selv kan klassifiseres som et psykologisk problem, men problemet har en tendens til å snu på hodet senere nedover linjen.

Over tid begynner du å brenne ut. Kroppen din begynner å, som vi allerede har diskutert, mens tankene dine også gjør det bra. Du vil bli uinteressert på å bruke så mye tid på trening og til slutt begynner du å bevege deg bakover. Hvis du i stedet kan prøve å fokusere på å gi kropp og sinn tilstrekkelig hvileperioder, vil du oppdage at dette ikke skjer, og resultatene vil i stedet være av det langsiktige variasjonen.