svangerskap

Overvinne halsbrann under graviditet

Anonim

Halsbrann hos gravide er en ting som ofte skjedde, spesielt i første fase av 3 måneder med graviditet. Halsbrann i denne fasen kalles ofte morgenkvalme. Denne fasen vil fortsette i de følgende månedene under svangerskapet, men føles litt tyngre. Den brennende følelsen i spiserøret er forårsaket av den økte størrelsen på graviditeten, slik at magen vil få mangel på hulrom på grunn av graviditetstrykket og gjør at magevæsken blir lettere å rive ut gjennom spiserøret. Halsbrann hos gravide er også påvirket av hormoner, slik at maten som vanligvis forbrukes, kan være under graviditet, får ingen toleranse fra magen og påvirker også muskler i mage-tarmkanalen (esophageal sphincter).

Halsbrannbehandlingen under graviditeten er annerledes enn å overvinne halsbrann til vanlige mennesker. For å overvinne halsbrann hos gravide kvinner bør vurdere tilstanden til fosteret. Gravide kvinner kan også oppleve halsbrann fordi det også kan drevet av en medfødt sykdom i magesyre (gastritis) som hadde lidd før graviditeten.

Gastritt er en betennelse i magesekken årsaken til overdreven produksjon av magesyre kontinuerlig. Årsaken er en livsstil, uregelmessig matematikk, fysisk stress, psykisk stress, røyking, alkohol eller bestemte stoffer. Symptomene kan bli kjent som dyspepsi som er øvre magesmerte eller føler ubehag i inntaksprosessen av mat i magen, flatulens som strekker seg i magesmellene på grunn av gassen og gir følelse av fylde i magen, eller oppkast.

For gravide kvinner, kan årsakene til halsbrann forårsakes av følgende:

Overvinne halsbrann under graviditet

B. Snacking. Hvis magesyre når brystet, drikk et glass vann og spis noe. Hvis magesyre har nådd munnen, vil det være et effektivt alternativ å spise sjokolade som smelter i munnen, slik at den kan fjerne bitter, sur eller kvalm. Hvis du noen gang tenker på å spise søtsaker, er det mindre effektivt og mindre sunt.

C. Kosttilskudd. Unngå noen matvarer som kan utløse produksjonen av magesyre. Som for eksempel å unngå mat som er for krydret, krydret, for fet og stekt mat.

D. Ikke legg direkte, etter å ha spist umiddelbart. Gjør en lys aktivitet slik at maten i magen kan komme rett ned snart.

E. Å sove med hodeposisjonen er høyere enn føttene. Bruk puter og stikk på hodet eller skulderen slik at i hodet ditt er hodet høyere enn magen.

F. Løse klær bør anbefales for å redusere trykket på magen.

G. Narkotika. Narkotika for å overvinne halsbrann, det er flere nivåer av stoffene i henhold til alvorlighetsgraden av sykdommen:

1. Antacida
(Tweet "Dette stoffet virker for å nøytralisere magesyren. Et eksempel er magesyrene som ofte annonseres på TV.")

2. Inhibitor av magsyresekresjon i klasse Histamin H2-antagonister.
Dette stoffet virker ved å hemme Histamin H2 til å okkupere sine reseptorer på parietalceller magen, stedet for å produsere magesyren.

3. Inhibitorer av magesyreutskillelse i Proton Pump Inhibitor klasse.
Dette legemidlet virker ved å hemme aktiviteten til protonpumpe i gastrisk parietalceller.

De tre typer stoffene er sortert etter nivået på effektivitet og nyhet. Narkotika som er trygge for gravide kvinner å overvinne gastritis og halsbrann er typen antacida fordi den har en lokal reaksjon. Mens stoffene unntatt antacida som nevnt ovenfor, vil påvirke veksten av foster, spesielt i de første 3 månedene av svangerskapet. Hvis du er med i kategorien alvorlig gastritt, trenger du aldri å ta en antacida bortsett fra antacida ovenfor. Du bør besøke en internistdoktor og prøve å forandre din livsstil og prøve å ikke la magen din være i tom tilstand, selvfølgelig med matvarer som ikke inneholder fett og olje, spise sunt, diett, reduser for å drikke for mye vann.

Kilde: Hjertebrannskader