generell helse

Overvinne hypothyroidism og komme i fantastisk form raskt

Anonim

Sannheten er at å komme seg i fantastisk form er veldig tøff hvis du ikke vet nøyaktig hva du trenger å gjøre. Men det kan være enda vanskeligere når du lider av en tilstand som hypothyroidisme. Denne sykdommen er ubarmhjertig, og det ser ut som å spre seg som en brann, med flere og flere mennesker blir rammet av det hvert eneste år.

Fra dette øyeblikk er det rundt 29 millioner mennesker over hele Amerika som har blitt diagnostisert av deres lokale lege som å ha en underaktiv skjoldbrusk, men det finnes utallige flere mennesker der ute som ennå ikke har blitt diagnostisert med å ha sykdommen! Så de lider uten å få den behandlingen de trenger for å bli bedre.

En annen tilstand som også får mye berykt, er noe som går under navnet på subklinisk hypothyroidisme. Denne tilstanden vil etterlate personen som har det opplever alle symptomene som er vanlige hos pasienter som har hypothyroidisme, men samtidig vil skjoldbruskkjertelen deres fungere perfekt. Denne tilstanden oppstår vanligvis blant folk som har dårlig mat. Bare å forbedre kostholdet ditt vil bety at tilstanden vil gå bort!

Å ha hypothyroidisme betyr i hovedsak at du skal ha en langsommere metabolisme enn normalt, noe som vil bety at du skal brenne langt færre kalorier enn et normalt individ der ute.

Enhver person som har skjoldbruskkjertler som bare ikke fungerer som de burde være, vil finne at de ikke har nok av skjoldbruskhormonene T3 og T4. Disse skjoldbruskhormonene er ekstremt viktige fordi de faktisk regulerer kroppens mengde av stoffskiftet.

Hvis du ikke har nok av disse viktige hormonene i kroppen din, så kommer du ikke til å brenne kaloriene du trenger å brenne for å miste vekten du vil miste. Dette er den grunnen til at de fleste som har hypothyroidisme, kjemper for å gå ned i vekt i første omgang.

Men du trenger ikke å være redd i det hele tatt, for hvis du følger trinnene under, vil du kunne miste all vekt du vil miste, til tross for at du har en underaktiv skjoldbrusk.

Første trinn: Kontroller at du får en fullstendig kvalifisert lege for å sjekke deg over, diagnostiser deg og gi deg behandling

Hvis du er blant de mange som har blitt offisielt diagnostisert som lider av hypothyroidisme, vil legen din vanligvis foreskrive deg med en slags syntetisk T4

.

mesteparten av tiden får du noe kjent som levothyroksin.

Denne medisinen vil bidra til å få nivået av skjoldbruskhormon tilbake i riktig rekkefølge, som selvfølgelig vil bety at stoffskiftet ditt vil begynne å stige, og at min venn er akkurat det du vil ha når du prøver å gå ned i vekt.

Trinn to: Begynn å spise måte mer sunne måltider