generell helse

Online verktøy for å spore helsen din

Anonim

Med det store flertallet av folk som er omgitt av datamaskiner og Internett, enten hjemme eller på jobb, kan det være lettere å spore livet ditt når det er gjort online. Enten du teller kalorier, sporer vekten eller utarbeider en ny treningsplan, finnes det en rekke gratis online verktøy som kan hjelpe deg med å oppnå suksess. Hvis du vurderer å starte et nytt treningsregime eller spiseplan, må du sjekke ut disse flotte elektroniske verktøyene for noen nyttige tips og gode sporingsteknikker.

Online verktøy for å spore helsen din

Calorie Burn Calculator

Calorie Burn Calculator kan hjelpe deg med å finne ut hvor mange kalorier dine daglige aktiviteter vil brenne. Du kan bli overrasket, men bare daglige oppgaver, for eksempel å pusse tennene og bære et spedbarn, alle brenner kalorier. Mens kaloribrennekalkulatoren bidrar til å spore hverdagen, kan du også legge til omtrent enhver aktivitet, inkludert vanskelighetsnivået og varigheten av treningen. Hvis du er en ivrig syklist, kan du for eksempel gå inn på sykling for fritid, rase og til og med terrengsykling, for å finne ut hvor mange kalorier du har brent.

Hvis du ennå ikke har oppdaget fordelene med sykling, er det på tide å se hva alt oppstyret handler om. Med ulike terrengsykler til salgs, kan du enkelt finne en stil som passer ditt ferdighetsnivå og budsjettet. En av de beste tingene med sykling er at du kan sykle i omtrent alle miljøer. Få mest mulig ut av treningsrutinen, og nyt moroa tilbake til helgene, med fritids sykling langs uberørte kystlinjer eller fantastiske fjellkjeder.

Kostholds- og vekttapsporere

Det som virker som et ubegrenset antall diett- og vekttapsporere er nå tilgjengelig på internett. Når du begynner et nytt helsespark, registrerer du flest deres startvekt slik at de kan holde øye med deres fremgang. En diett og vekttap journal eller tracker er en fin måte å regulere dine spisesteder og treningsvaner på. Sporing av hva du spiser vil gjøre det mulig for deg å se hvilke matvarer du får i vekt og hvilke matvarer som hjelper deg å miste vekt. En aktivitetslogg kan også hjelpe deg ved å la deg registrere din daglige eller ukentlige treningsrutine.


Selv om det noen ganger er lett å slippe bort fra kostholdsplanen din og nyte en usunn snack eller to, vil innspillingen ofte hjelpe folk å være mer ærlige med seg selv, om hva de faktisk bruker. Å forstå hvorfor du går opp i vekt eller utvikler en usunn livsstil er det første skrittet i å endre fremtiden.

Gratis online verktøy er en fin måte å få ekstra motivasjon og oppmuntring til diettplanen din. Hvis du har prøvd slanking i fortiden, men har sviktet dårlig (ikke vi alle!), Hvorfor ikke hente hjelp av profesjonelt utformede programmer på nettet?