generell helse

Pleie innenfor komforten av pasienten

Anonim

Vakker sykepleier bruker digital tablet mens lege og kollega driver mannlig pasient på sykehus

En sykepleiers rolle vokser med tiden. Tidligere visste man om en sykepleier som en person som bistår en doktor i å behandle de syke. Hennes ansvar var å sørge for at personen som ble innlagt på sykehus for en operasjon eller annen sykdom, ble behandlet og håndtert med forsiktighet så lenge han / hun bodde på sykehuset. Det førte til et langvarig og dyrt opphold på sykehuset. Men med å endre tid og prioriteringer, har sykepleierrollen også forvandlet seg. En sykepleier har også blitt den "noen" som kan gi den trengte legehjelpen i komforten til sitt eget hjem.

De travle moderne dagene gir ikke en nok anledning til å ta vare på seg selv eller deres kjære. Hver og en av oss må ha utsatt et forebyggende besøk til legen for en komplett kroppskontroll . Mange av oss kan være bekymret for å forlate våre eldre foreldre hjemme alene mens vi er borte fra jobb. Det må være noen som ønsker å komme seg fra komforten i eget hjem etter en operasjon. Det kan være noen som er diagnostisert med kronisk lidelse som trenger konstant oppmerksomhet fra en utdannet profesjonell. Det ville være noen som krever kateterisering eller noen som har behov for å kle seg for sine siste sår, injeksjoner, vaksinasjoner eller andre sykepleie. I tilfeller som ovenfor, når det blir svært vanskelig å betale regelmessige besøk til sykehuset for den nødvendige omsorg, ville det være ekstremt praktisk å få hjelp fra en sykepleier i komforten til sitt hjem.

Den moderne sykepleieren har tatt en ny form for personlig helsepersonell. Hun har blitt utdannet til å ta vare på en rekke Hjemmehelsetjenester som å ta vare på eldre, ta et utvalg for helsekontrollpakker, en vaksinasjon på stedet, omsorg for nyfødt baby og mor, postkirurgisk behandling eller til og med noe som enkelt som en blodprøve hjemme, en CBP.

Sykepleieren er opplært til å utføre en rekke tjenester, det grunnleggende er

  • Administrer rettidig medisinering og personlige tiltak
  • Kontroller vitale tegn periodisk og rapporter om tegn som indikerer om helsen forverres eller forbedres
  • Utfør grunnleggende pleiefunksjoner som forandring av bandasjer og dressing såret
  • Sørg for at pasientene er komfortable, matet i tid og hydrert
  • Koordinere med behandlende lege og rapportere tid til annen om fremdriften
  • Å gi injeksjoner eller kateteriseringer, ta blodprøver

Så, hvordan får en sykepleier å komme til dørstokken din? Flertallet av sykehus har en sammenheng med sykepleie for å hjelpe deg i ditt eget hjem. En intern sykepleier kan gi personlig pleie på pasientens hjem, avhengig av familiebehovet. Så vær det eldreomsorg eller diabetiker, eller ta vare på en mor og en baby eller en rutinemessig helsekontroll, hente telefonen og ring til en trent profesjonell sykepleier for å gjøre de tøffe tider enklere. Alternativt kan man bestille sykepleieren også på nettet.