generell helse

Nominasjoner åpner for den fjerde Nigerian Health Excellence Awards

Anonim

Nominasjoner for den fjerde utgaven av den nigerianske helsevesenet Excellence Awards (NHEA 2017) er åpnet. Interessenter i helsesektoren har blitt rådet til å besøke www.nigeriahealthawards.com.ng for å enten gjøre nominasjonene deres online eller laste ned nominasjonsskjemaet.

Dr. Wale Alabi, NHEA Programdirektør advokat publikum til å "besøke NHEAs nettsted for å gjøre nominasjonene dine til fortjenende personer og organisasjoner som har demonstrert og gitt fremragende tjenester og støtte til nasjonals helsevesen i 2016."

Vinnerne av de ulike kategoriene vil bli hedret fredag ​​23. juni 2017 på Eko Hotel & Suites, Lagos. Nominasjoner vil lukke den 26. mai 2017 før påbegynnelsen av elektronisk avstemning, slik at prisjuryen velger vinnerne i de ulike kategoriene.

Omtrent 23 priser og anerkjennelser vil bli presentert ved seremonien. Den består av tre hovedkategorier; Spesielle priser, helsetjenester og biomedisinsk teknologi.

Noen av premiene oppnådd inkluderer: Lifetime Achievements Award, Utestående årstidshelsetjenesteprogram, Årets fremragende CSR-helseprojekt, Helsevesenets media Excellence (print og elektronisk), Privat helsepersonell av året, Offentlig helsepersonell, Laboratorieutbyder av Års og årets radiologi tjenesteleverandør. Andre er; Årets livsforsikringsselskap, IVFs tjenesteleverandør, Årets dialyseservicør, Årets øyeforsyningsselskap, Årets laboratorieutstyr Markedsføringskompetanse, Årets årlige sykepleie og utmattelse, og så videre.

Ifølge Moses Braimah, NHEAs direktør for strategi, markedsføring og kommunikasjon, vil "Oscar for Nigeria-helsevesenet igjen rulle den røde løperen for å feire og ære de mest fremragende og fortjente enkeltpersoner og organisasjoner som bidro enormt og brakte høy kvalitet til den nigerianske helsetjenesten sektor i 2016. "

I NHEA 2016 ble professor Olu Akinyanju fra Sickle Cell Foundation Nigeria og Prince Julius Adelusi-Adeluyi av Juli Pharmacy æret med NHEA Lifetime Achievement Awards.

NHEA er organisert av Global Health Project and Resources (GHPR) i samarbeid med Anadach Group, USA .