helse pris

Nominasjoner for den femte nigerianske helsevesenet Excellence Award

Anonim

Den nigerianske helsevesenet Excellence Award (NHEA) har kunngjort call for nominasjoner for den femte utgaven av Oscar of Nigeria Healthcare Award.

Med tanke på denne kunngjøringen erklærer Dr. Wale Alabi, prosjektleder, at "NHEA 2018 er den femte utgaven vil bli større og veldig spennende i tråd med økte aktiviteter i Nigeria helsevesenet i det siste året, samt økt popularitet og aksept av prisen av interessenter i og utenfor Nigeria. "

Den nigerianske helsevesenet Excellence Award (NHEA) er en årlig begivenhet som feirer utmerkede personligheter og organisasjoner som har bidratt enormt til veksten av den nigerianske helsesektoren.

NHEA er et initiativ av Global Health Project and Resources i partnerskap med Anadach-gruppen. Prisen er utformet for å feire fremstående personligheter og organisasjoner som har bidratt enormt til veksten av den nigerianske helsesektoren.

NHEA startet i 2014 og har siden blitt en høy profil hendelse i helsevesenet, og får bred aksept fra interessenter i helsevesenet, offentlig og privat sektor.

Å nominere for bedriftskategorier eller individuelle kategorier, kan publikum besøke www.nigeriahealthawards.com.ng til enten å nominere online eller laste ned nominasjonsskjemaet.

Omtrent 23 priser og anerkjennelse vil bli presentert ved seremonien. Den består av fire hovedkategorier; Spesielle priser, Helsetjenester, Biomedical Technology, og Pharmaceuticals.

Noen av premiene oppnådd inkluderer: Lifetime Achievements Award, Utestående årstidshelsetjenesteprogram, Årets fremragende CSR-helseprojekt, Helsevesenets media Excellence (print og elektronisk), Privat helsepersonell av året, Offentlig helsepersonell, Laboratorieutbyder av Års og årets radiologi tjenesteleverandør. Andre er; Årets livsforsikringsselskap, IVFs tjenesteleverandør, Årets dialyseservicør, Årets øyeforsyningsselskap, Årets laboratorieutstyr Markedsføringskompetanse, Årets årlige sykepleie og utmattelse, og så videre.

Moses Braimah, NHEAs direktør for strategi, markedsføring og kommunikasjon, sier at "NHEA vil fortsette å tilby en viril plattform for riktig anerkjennelse, belønning og feiring av suksesser, innovasjoner, vekst og fortreffelighet i Nigerias helse sektor. Videre har vi observert at prisen har kunnet stimulere kvalitetsforbedring og innovasjon i den nigerianske helsevesenet, noe som fører til bedre service levering og styring av viktige helseproblemer og individers evne til å påvirke og sette nye ytelsesstandarder i Nigeria og videre. ”

Vinnere av de ulike kategoriene vil bli æret fredag ​​22. juni 2018 på Eko Hotel & Suites, Lagos. Nominasjoner vil lukke den 25. mai 2018 før påbegynnelsen av online-avstemning, slik at prisjuryen velger vinnerne i de ulike kategoriene.

I 2017 ble NHEA Lifetime Achievement-prisen presentert til Professor (Mrs.) Ibironke Akinsete, leder av PathCare Laboratories og Mazi (Pharm) Sam Ohuabunwa, leder av Neimeth International Pharmaceuticals Plc.

NHEA er organisert av Global Health Project and Resources (GHPR) i samarbeid med Anadach Group, USA.

Mål og mål

  • Anerkjenn ekspertise i helsetjenester.
  • Å fremme en sømløs og fremkalle en positiv opplevelse med å omfavne ekspertise og innovasjon.
  • Gi en mulighet til at verdsatte prestasjoner blir anerkjent.
  • Gi en mulighet for nominere og mottakere til å ta et kritisk syn på å vurdere deres operative modaliteter en utfordring og vil forbedre. Fostre viljen for kontinuerlig forbedring i operasjonelle prosesser til nominere og mottakere.
  • Det vil føre til økte salgs- og markedsmuligheter for nye kunder, investorer og partnere. Tiltrekke investorer, bygge partnerskap og øke salgsvolumet med god kundebase.
  • Mottakere vil nyte publisitet som vil etablere sitt rykte som bevist leverandør av eksemplariske servicenivåer. Implementere publisitetsstrategier for å bidra til å bygge mottakerens omdømme som den beviste leverandøren av eksemplariske tjenester.
  • Forenkle deling av kunnskap og beste praksis.
  • Foreslå politisk rammeverk for å oppnå globale standarder for helsetjenester over hele landet.
  • Bekreft mottakeres innsats og gi en tillitstro som tiltrekker og beholder talent.
  • Gi en unik plattform til for nettverk og samarbeidsnettverk og samarbeide.

EXPERT SCREENING PANEL

Det ville være en screeningkomité ledet av en ekspertpanelist som ville gjennomgå alle nominasjonene grundig og med samtykke fra de store interessentene kortslå de beste nominasjonene på tvers av alle tildelingskategorier. En ad hoc-komité, inkludert eksperter, gjør listingen og 2-3 kandidater presentert til juryen for utvelgelse.