helse pris

Nigerian Health Excellence Awards Setter To Honor Winners

Anonim

Prof. Fola Tayo og Prof. Auwal Abubabar med andre helsepersonell andre interessenter for æresbevisninger ved den femte nigerianske helsevesenet Excellence Awards

Den nigerianske helsevesenet Excellence Awards (NHEA) vil bli ære Prof. Fola Tayo og Prof. Auwal Abubakar med andre helsepersonell, fasiliteter og interessenter fredag ​​22. juni 2018, på en stor ballroom hendelse i Eko Hotel & Suites, Lagos.

Prof. Tayo, som er en erfaren farmasøyt og generalsekretær for det nigerianske akademiet for farmasi, vil bli æret med Lifetime Achievement Award. Mens prof. Abubakar, som er CMD i Federal Medical Center, vil Yola bli anerkjent av Special Recognition Award for Pauper Fund som gir medisinsk hjelp til de mindre privilegerte i samfunnet.

Disse og andre anerkjennelser blir gjort etter en streng utvelgelsesprosess av NHEA-juryen og avstemning av publikum. Ifølge Dr. Anthony Omolola, formann NHEA Advisory Board i en nylig medie briefing, "Vi brukte internasjonale anerkjente standarder og kriterier for å evaluere våre nominere før de presenterer dem for publikum for å stemme for noen av deres valg. Vi er sikre på at de som vil motta spesiell anerkjennelse og vinnere av medisinske, farmasøytiske og biomedisinske priskategorier, vil tvile fortsatt å være motivatorer og positive influenser for å drive den nigerianske helsetjenesten. "

Videre sa Omolola at de to nylig introduserte kategoriene er testamente om fastsettelsen av arrangørene for kontinuerlig å forbedre og utvide omfanget for å imøtekomme flere interessenter som lager unike bidrag til omsorg for å gi i Nigeria. Safecare fasiliteter av året og Healthcare Media Excellence Award (Online) er to nesten introduserte kategorier.

Den elektroniske avstemningen på NHEAs nettside vil bli gjennomført mandag den 18. juni 2018. Som tiden for denne rapporten har over 50 000 stemmer blitt kastet for ulike nominere.

Prisutdelingen vil finne sted i nærvær av sentrale myndigheter, helsepersonell, representanter for viktige finansinstitusjoner, diplomatiske samfunn, frivillige organisasjoner og media. Dette vil bli streamet live på sosiale medier til et annet publikum over hele verden.

NHEA, støttes av PharmAccess Foundation og TStv.

Prisen er organisert av Global Health Project and Resources (GHPR) i samarbeid med Anadach, USA.

signert

Moses Braimah
Direktør, kommunikasjon, markedsføring og strategi
08035012022