generell helse

Naturlige måter å kjempe mot ryggsmerter

Anonim

Svart og hvitt bilde av en muskuløs mann med ryggsmerter. Rød selektiv farge illustrerer ytterligere smerte. Klippe inkludert, slik at bildet enkelt kan overføres til en annen farget bakgrunn.

Smertepiller, som vi vet, er ikke den beste løsningen på lang sikt, men hva kan man gjøre i tilfelle av ekstreme situasjoner. Behandlingen må være helhetlig og noe som gir en livslang løsning. Derfor gir du enklere hjemmeteknikker som gir deg den permanente lettelsen naturlig. Så, i tilfelle av ryggsmerter, vedta følgende seks måter for å lindre og lindre smerten.

  1. Yoga for tilbake smerte

Yoga hjelper definitivt med å finne den nødvendige støtten fra innsiden. Det lærer oss å flytte med strømmen og er en utmerket måte å lindre og forebygge tilbake relaterte smerter.

Bare bruk pusten din og hold deg til det mens du trener yoga. Start sakte og sving inn i det hele tatt, da det ikke er behov for å haste. Flytt med letthet og tankegang. Du kan alltid søke etter utgjør som nedovervendt hund, dukkeposer, katt og ku og oppovervendt hund for å utføre regelmessig minst en gang om dagen.

  1. Oljemassasje

Beroligende oljemassasje viser et synlig og mye effektivt resultat. Start med å massere området rundt nedre rygg og ikke direkte på ryggraden. Gi deg en varm klem og sørg for at AC og / eller vifter er slått av!

Eteriske oljer som basilikum, ingefær, lavendel, eukalyptus, peppermynte, rosmarin og marjoram kan brukes til å redusere betennelse og ryggsmerter. Disse kan fortynnes i noen bæreroljer som kokos, oliven, søt mandel, jojoba og / eller ricinus. De er alle følelsesmessig beroligende og spenningsavlastende oljer.

  1. Mat som hjelper og skader

Det er noen matvarer som effektivt hjelper deg med å kjempe mot ryggsmerter. Disse inkluderer ingefær, olivenolje, gurkemeie, røde druer og timian. I tillegg hjelper matlaging med litt organisk smør eller kokosnøttolje også. Øk inntaket av friske grønnsaker, nøtter, frø, linser og bønner.

Men kut ned forbruket av sukkerholdige matvarer, kaffe, alkohol, karbonatiserte drikker og raffinerte karbohydrater. Og dessuten, hold deg til et nærende og varmt kosthold for å la Vata forbli balansert.

  1. Hold deg hydrert

Som leddene våre er delvis laget av vann, kan enhver form for kronisk dehydrering begynne å forårsake smerte og stivhet på ryggen. Dermed drikk minst 3 liter vann hver dag for å være hydrert og unngå te / kaffe som igjen bidrar til økt dehydrering i kroppen. Drikke urtete hjelper til med å lindre ryggsmerter.

  1. Vitamin C

En av hovedrollene i vitamin C er å produsere kollagen i kroppen og beskytte også cellene mot skade på frie radikaler. Senking av vitamin c-nivåer bidrar til økt smerte sammen med betennelse. For dette er de beste kildene brokkoli, kale, rødkål, brusselspirer, paprika og bær.

  1. Ta ned de ekstra kiloene

En hovedårsak til ryggsmerter å forverre er det rene trykket på ryggvirvlene på grunn av å være overvektig. Prøv å miste disse kiloene for å holde seg på den ideelle vektskalaen. Pluss trening vil igjen hjelpe deg med å redusere smerten. Bytt over til sunnere dietter og ta vare på deg selv.

For å oppsummere, spis sunt og ikke glem din dose av vitaminer og mineraler. Unngå alle ekstreme klimatiske forhold sammen med å holde tankene dine klare for å unngå det stresset. Fordi du gir deg den omsorg og hvile du trenger er viktig for en sunnere og passer deg!