miste / få vekter

Mest brukte og beste kroppen Building teknikker

Anonim

Kroppsbygging

"Se på den kjekke hunken! Herregud! Se på den sexy damen! ". Dette er kommentarene som alle ønsker. Og også misunnelse er når noen du kjenner (spesielt hvis han / hun er en venn av deg) får dem foran deg. Selvfølgelig er en god kropp noe som alle ønsker. Men bare å tenke eller håpe på å få det er ikke løsningen. Man skal jobbe med den.
Alt du håper å oppnå krever hardt arbeid og oppriktighet. Og hvis du tenker å snike ut gjennom snarveier enn du trenger å være klar til å ta regningen fordi det kommer til å bli en jævlig kostbar affære. Fordi du er i ferd med å forsøke å komme deg ut av en felle, kan du ende opp med en pit. For eksempel å ta tung dose steroider for å feste opp prosessen med kroppsbygning er en slik grop fordi det bidrar til å bygge opp muskler raskere, men det har en tendens til å ha bivirkninger på helse.

Dag inn og dag ut, du gjør øvelser, men uten bruk. Trene smartere, ikke vanskeligere, for å oppnå maksimale resultater!

Disse er 5 muskel tips for å ta deg fra fett til å passe; fra scrawny til brawny.

1: Brystbygger:

Nå ønsker alle å ha et bredt bryst. Det forbedrer den personligheten og gir større innvirkning på den. Så en enkel teknikk for et bredere bryst ligger på en flat benk som om du gjorde en benkpress. Med en mindre bar, vanligvis de med buede håndområder, legg hendene mot midten for å få bedre resultater, med indeksfingre ca 5 inches fra hverandre. Deretter må du plassere stangen mellom nippelområdet, og flytte den bare omtrent en tomme over ansiktet ditt, så bak hodet og så nær bakken som mulig. Trekk den deretter tilbake til startposisjonen, og hold den omtrent en tomme over ansiktet / brystet til enhver tid. Dette er en veldig nyttig teknikk, og ikke for vanskelig.

2: Crunches:

3: Dumbbell Shoulder Press: