Tannhelse

Mest vanlige tannfeil folk gjør i sine 20-årene

Anonim

Betydningen av tannhelse og regelmessig muntlig hygiene er noe du lærer som et lite barn. I den forbindelse er vi alle klar over fordelene med riktig dental rutine og sunne tenner. Men noen ganger slipper de sunn vanene bare tankene våre. Dette skjer ofte i løpet av 20-årene, når det føles som om verden er for oss, og vi har ikke tid til dumme tannregler. Ikke bekymre deg, vær glad, ikke sant? Feil. De dårlige vaner du har som ung voksen kan få alvorlige konsekvenser senere. Du har alt rett til å ha så mye moro som du vil, men prøv å unngå følgende tannfeil for ditt eget gode.

Ikke pusse tennene dine før sengetid

Vi er alle sent noen ganger. I 20-årene er du også sannsynligvis alltid i en hast. Du kan være sen for klasser, din jobb eller din dato. Og når vi har det travelt, har vi en tendens til å skynde ting. Et stort problem når det kommer til å rushing ditt børster er det faktum at angst gjør at vi bruker mer press. Nå, ta et dypt pust. Et par minutter for børsting av tennene vil ikke gjøre mye forskjell. Unngå å børste tennene for hardt fordi det kan skade tannemaljen og gjøre tennene dine sprø.

Hopp over tannlegen

Hvem har tid for uregelmessig tannlege-undersøkelser når du har det gøy? Vel du gjør. Regelmessig besøk til tannlegen kan sikre god oral helse og hindre noen mer alvorlige problemer. Videre er det ikke noe poeng i å opprettholde smerten hvis tannet ditt er vondt. Dette kan bare forverre situasjonen. Tenk praktisk - er det ikke bedre å unngå smerte helt? Hvis du besøker tannlegen din regelmessig, kan du enkelt spare deg selv de problemer og lidelser som kommer med tannverk eller et annet smertefullt muntlig problem.

Sier nei til braces