diabetes pasienter

Moderne forbedringer for personer med diabetes

Anonim

Moderne forbedringer for personer med diabetes

Diabetes er en byrde for helsen din og økonomien din, men de vitenskapelige og næringslivene prøver å myke slaget. Mens en kur - hvis du kan si noe slikt - ikke er i horisonten, gjør det flere enkle livsstilsinnovasjoner enn noensinne å overvåke og støtte helsen din, med minimal uleilighet.

Hold deg sunn

En av de viktigste tingene med å leve som diabetiker er å sørge for at du har midler til å overvåke din helse og glukose status når som helst. For eksempel kan en blodprøve med bærbar ketose hjelpe deg med å holde styr på denne viktige indikatoren for blodsukkeret når som helst. En av de viktigste trendene i dette området er brukbar teknologi, en erstatning for den klassiske glukoseprøven av å stikke fingeren for å overvåke glukosenivåene. Eksempler på dette inkluderer hudplaster, små flekker som inneholder sensorer. Disse måler blodsukker fra svette i stedet for blod, og kan frigjøre en liten dose insulin automatisk for å rette blodsukkeret hvis det blir for høyt. Den nåværende teknologien er litt mer uhåndterlig, og trenger en ledning for å overføre data.

Det er en patch som allerede er i forkant av spillet, måler væsker under huden for å bestemme glukosenivå, men det er for tiden bare tilgjengelig i Europa for øyeblikket. En amerikansk versjon går gjennom prosessen med FDA-godkjenning. Selvovervåkingsverktøy er også i utvikling for kontaktlinser og til og med fottøy, tro det eller ikke.

Hold deg komfortabel

På toppen av teknologien som hjelper deg med å overvåke blodet ditt og andre viktige helsemarkører, er det flere og flere teknologier som blir integrert for å sikre at glukosenivåene dine alltid er på riktig nivå. En slik forbedring er smartphone apps. Den fine tingen om disse er at i motsetning til patcher eller eksperimentelle klær, er dette ting du kan sette i gang med en gang.

Disse appene kan for eksempel gi funksjoner som utdanning, hjelp med beslutninger og kommunikasjon med helsetjenesteleverandøren i nødstilfeller. Disse appene kan hjelpe diabetikere til å lage smarte matvalg hvis de ikke har en blodstrimmel tilgjengelig for å teste nivået før måltidet. Noen er selv designet spesielt for barn, en fornuftig beslutning som gir mengden barn som vokser opp i disse dager med en smarttelefon som en integrert del av livet.

Utenfor smart teknologi ser vi andre forbedringer, spesielt innen medisinering. Disse inkluderer både nye medisiner samt forbedrede leveransesystemer. Konsentrert insulin betyr at mennesker med visse forhold ikke trenger å gjøre så mange injeksjoner om dagen, og kombinasjonsmedikamenter lar flere problemer behandles samtidig.

Saken om alle forbedringene med diabetesbehandling er at de ikke er en formell erstatning for en medisinsk profesjons innblanding og oppmerksomhet. Før du setter noen av disse tingene i akt, vær sikker og snakk med legen din om hva du planlegger å gjøre. De har fordelen av å se mange av disse utviklingen også, men fra et mer objektivt synspunkt. En rask konsultasjon kan tyde på hvilke alternativer som passer best for deg, og hvilket merke kan ha det overlegne produktet når det er flere typer av samme produkt å velge mellom.