generell helse

Medisinske og vanlige årsaker til ryggsmerter, vet du sannsynligvis ikke.

Anonim

Medisinske og vanlige årsaker til ryggsmerter, vet du sannsynligvis ikke.

(Tweet "Ryggsmerter kan skyldes problemer med ryggmuskulatur, nerver, bein, skiver eller sener.")

  • Kjører i en hakket posisjon eller kjører for lange strekker uten å ta en egen
  • Overusing musklene - et eksempel er, under sport eller repeterende bevegelser (repetitiv belastningsskade)

Årsaker til ryggsmerter

Noen andre årsaker til ryggsmerter Inkluderer:

Dette kan skyldes vevskader fra ryggen forårsaket av røyking eller det faktum at folk som røyker generelt, har usunnere livsstil enn folk som ikke røyker. ikke glem å lese Røker er ansvarlig for å dø ung? Hvorfor ikke slutte å røyke!

(Tweet "folk som røyker generelt har usunnere livsstil enn folk som ikke røyker.")

Måten du sover på.

Å sove i magen kan virke helt ufarlig, men det kan muligens faktisk sette press med ryggraden. Det er større, hvis du lider av ryggsmerter, å sove med ryggen eller siden. Når du må sove i magen, prøv å plassere en tynn pute under hoftene for å redusere et antall trykk.

Har du lest: Har du problemer med å sove? Årsaker, symptomer og kur av søvnløshet

Muskulær irritasjon forårsaker skuldre smerte

Skuldergirdelen knytter seg til store muskler på scapulaen (skulderbladet) samt baksiden av thoracic ribbeholderen. Disse store øvre ryggmuskulaturene er utsatt for å utvikle irritasjon (myofascial smerte) som kan være smertefull og vanskelig å trene.

Ofte er muskulær irritasjon og øvre ryggsmerter fordi enten de-condition (mangel på styrke) eller overdreven traumas (som repetitive bevegelser). Muskelstammer, sportsskader, bilulykker eller andre skader kan alle resultere i smerte fra muskuløs irritabilitet.

Ervervede forhold i tillegg til sykdommer:

Mange medisinske problemer kan potensielt forårsake eller bidra til ryggsmerter. De inkluderer skoliose, som igjen forårsaker krumning i ryggraden og forårsaker vanligvis ikke smerte til midtlivet. spondylolisthesis; forskjellige varianter av leddgikt, inkludert slitasjegikt, leddgigt revmatoid og ankyloserende spondylitt; i tillegg til spinal stenose, en innsnevring på ryggraden som setter trykket i ryggmargen og angst. Selv om osteoporose i seg selv ikke er smertefull, kan det føre til smertefulle brudd på selve ryggvirvlene. Andre årsaker til ryggsmerter inkluderer graviditet; nyre steiner eller angrep endometriose, som er akkumulering av livmorvev på steder utenfor livmoren; og fibromyalgi, som igjen fører til tretthet og utbredt muskelmuskel.

(Tweet "Mange medisinske problemer kan potensielt forårsake eller bidra til ryggsmerter. De inkluderer skoliose, ")

skader:

Spine skader inkludert forstuinger og brudd kan potensielt forårsake enten kortvarig eller kronisk ryggsmerter. Sprains er tårer fra leddbånd som støtter selve ryggraden, og de kan oppstå fra vridning eller trening med feil. Frakturverte er ofte forårsaket av osteoporose, en tilstand som forårsaker svake, porøse ben. Mindre vanlige kan ryggsmerter skyldes mer alvorlige skader som skyldes ulykker og fall.

(Tweet "Spine skader inkludert sprains og frakturer kan potensielt forårsake enten kortvarig eller kronisk ryggsmerter.")