infografikk

Måltidsplanlegging: En nybegynnerveiledning

Anonim

Hvis husstanden din hele tiden plages av spørsmålet: "Hva er det til middag?" Så er det først å vite at du ikke er alene. I dag møter mange mennesker kaoset i en hektisk moderne livsstil. Når du kommer hjem etter en tøff dag på jobben, er sjansene at du ikke har energi, begrenset blodsukkeret, og ingen intensjon om å tilbringe ekstra tid på kjøkkenet. Disse vanene betyr vanligvis at ernæring blir presset til side for ferske matvarer og usunn snacks.

Heldigvis, hvis lat matlaging er blitt en tradisjon i husstanden din, kan det være en løsning. Selv om du planlegger måltider, kan det noen ganger virke som en ny jobb på "to-do" -listen, det gir faktisk en rekke fantastiske fordeler. Uansett om du lager mat til en, mater familien, eller bare prøver å unngå overflødige kalorier, kan måltidsplanlegging spare tid, penger og innsats - alt samtidig som du gjør det sunnere også!

Selvfølgelig kan måten du spiser variere drastisk fra en uke til den neste, forandre for å passe sammen med etterskoleaktiviteter, arbeidsplaner og andre forpliktelser. På grunn av det er det viktig å sørge for at du har en personlig tilnærming til å møte dine ernæringsmessige behov. Denne infografiske vil gi deg alle ingrediensene du trenger for å sette opp en effektiv, effektiv og sunn måltidsplan som fungerer på lang sikt. Fra sammendraget til å skrive mer kostnadseffektive handlelister, vil du oppdage alle de tipsene du trenger for måltids suksess.

Ta en titt på hele infografien nedenfor for nyttige takeaway-strategier for å skreddersy din måltidsplan til dine unike behov, senke dagligvareregningene dine, og nyt en lykkeligere og sunnere spisestue.