generell helse

Å lage en vellykket medisinsk assistent

Anonim

Selv om helsepersonell jobber kan være stressende, kan medisinske assistenter gjøre en betydelig forskjell i pasientens liv ved å gi støtte, medfølelse og ekspertvård. Hvis du vil lykkes i denne karrieren, kan du utvikle følgende ferdigheter, som hver vil hjelpe deg med å gjøre jobben din mer effektivt.

Steady Hands

Enten du gir en injeksjon, tegner en blodprøve eller tar pasientens vitale tegn, trenger du stabile hender som fullfører arbeidet ditt raskt og nøyaktig. Når det gjelder pasientbehandling, vil du påføre minst mulig smerte og angst, og raskt tegne blod eller administrere en vaksine vil hjelpe deg med å nå det målet.

Utfør håndstrekninger og øvelser for å øke styrken og fleksibiliteten i fingrene, hendene og håndleddene. I mellom øvelser kan du øve på å sette inn en nål i et stykke frukt eller kontrollere dine egne vitale tegn. Fokus på gjenværende ro; Du kan prøve åndedrettsøvelser dersom du blir engstelig under eksamen.

Utmerket Bedside Manner

Du er ofte pasientens første kontaktpunkt på sykehuset eller på legekontoret. Du lytter til deres klager, tar medisinske historier og beroliger dem når de uttrykker angst. Derfor trenger du en utmerket nattlig måte: muligheten til å koble til pasienter på personlig nivå og få dem til å føle seg trygge.

Heldigvis koker denne ferdigheten ned til vennlighet. Hvis du behandler pasientene dine som gamle venner og uttrykker bekymring for deres velferd, blir du et uvurderlig medlem av helsepersonellet ditt. Andre medisinske fagfolk vil sette pris på din vilje til å få kontakt med pasienter, noe som kan resultere i forbedringsmuligheter.

fleksibilitet

Teknologi og kunnskap fortsetter å utvikle seg innen helsevesenet, og du må bevise at du kan tilpasse seg forandring raskt. For eksempel har de fleste sykehus og praksis vedtatt elektroniske helsjournaler - også kalt elektroniske medisinske journaler - for å erstatte harddiskfiler. Å lære disse systemene kan være utfordrende, men du må hente disse nye ferdighetene raskt hvis du vil lykkes.

I tillegg, som nye utviklinger materialiserer, må du kanskje endre måten du interagerer med og behandle pasienter. Pasientomsorgspolitikken er blitt stadig viktigere takket være helsevesenets lovgivning og utviklende systemer, slik at du ikke vil bli etterlatt.

ydmykhet

Pasienter kan spørre deg spørsmål som du ikke har svaret på. For å opprettholde din profesjonelle integritet må du innrømme at når du ikke har en løsning for en pasient, så finn en som gjør det. En ydmyk holdning vil vise dine overordnede at du er villig til å se til andre som veiledning, og at du ikke vil skade en patients helse på grunn av stolthet.

Når det er sagt, må du sannsynligvis utdanne pasientene dine om medisiner, behandlinger og forhold. Jo mer du lærer om disse fasene i karrieren din, desto raskere får du troverdighet i feltet.

Å jobbe som en medisinsk assistent kan hjelpe deg med å gå videre i helsevesenet. Du kan videreutdanning din hvis du ønsker å bli sykepleier eller annen helsepersonell, men det er rikelig med etterspørsel etter medisinske assistenter.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av CareerBuilder den 9/30/2016