generell helse

Gjør massasjeterapi en del av din livsstil

Anonim

Vi har alle hørt om fordelene med massasjeterapi, alt fra å redusere stress til å forbedre sirkulasjonen. Men massasje terapi er fortsatt ikke ansett som en sentral del av helsevesenet. Faktisk vil 58% av amerikanerne forsikre om å dekke massasje terapi, og en av de viktigste henvisningskildene til massasje terapeuter pleier å være helsepersonell. Gitt de helsemessige fordelene med massasjeterapi må vi aktivt inkludere massasje som en del av vår livsstil.

Jeg er en massasje aficionado søker ut unike behandlinger og erfaringer under mine reiser. Før jeg reiser reiser jeg vanligvis ut massasjelandskapet og lager en liste over steder og opplevelser. Nylig hadde jeg reist til Storbritannia og gjorde en grundig undersøkelse på landskapet med massasje London måtte tilby. Jeg kom over flere alternativer - hoteller, spa, massasje salonger, mobil massasje og tradisjonelle medisin antrekk.

En av de viktigste hindringene i å inkludere massasje terapi som en del av din livsstil, er ikke å vite hvor du skal få en profesjonell massasje av en sertifisert og erfaren massasje terapeut. De viktigste alternativene inkluderer hotell- / spa-massasje, massasjerom og mobilmassasje.

Hotell Massasje

De vanligste stedene folk ser mot en profesjonell, foryngende massasje er hoteller og spa. Dette er gode valg, men mye forskning må gjøres før du velger det riktige alternativet. Hvert luksushotell har vanligvis et spa- eller massasjerom i sine lokaler. Dette er et flott alternativ, da hotellene bare ansetter erfarne og sertifiserte massasje terapeuter og tilbyr de beste massasjoljer og -produkter. Men dette alternativet kan være ganske dyrt.

Massasje Parlor

Det nest vanligste alternativet er å massere parlors. Dette alternativet kan være en hit eller en glipp gitt den høyt uregulerte naturen til løpemassasalonger. Med massasjestoler er du aldri sikker på hva du skal få. I løpet av mine reiser har jeg funnet noen ekte perler mens det også slutter i seedy operasjoner der terapeuten hadde begrenset kunnskap om menneskekroppen og massasje teknikker. Jeg pleier å unngå massasjeparlors, men hvis du velger å gå til en, må du gjøre mye forskning på lokale kataloger og vurdere portaler for å finne den ene som er legitim og tilby en god service.

Mobil Massasje

Det tredje alternativet og min favoritt bruker mobilmassasje. Det er her en massasjeterapeut kommer til ditt hjem eller hotell for avtale. Under min siste tur til Storbritannia ønsket jeg å prøve ut hva det lokale alternativet til mobilmassasje London måtte tilby. Jeg bodde på et hotell i sentrale London og gjorde en bestilling online. Jeg var i stand til å velge min terapeut og se deres erfaring, sertifiseringer og behandlingsmoduler de tilbød. Jeg velger en avslappende dyp vevsmassasje. Kort tid etterpå kom min terapeut i rommet mitt med massasjebordet, nye håndklær og et utvalg av oljer, kremer og produkter. Jeg vil si at min erfaring med mobilmassasje er høyt rangert og sammenligner nært med behandlingen jeg har mottatt i de beste spaene og hotellene globalt. Også, hvis du skal inkludere massasje terapi i din livsstil, er mobilmassasje det beste alternativet gitt hvor enkelt det er å bestille behandlinger og den viktigste faktoren - massasje terapeut kommer til deg.

Nå som du vet hvor du skal finne og få en profesjonell massasje, er neste utfordring å forstå dine egne grunner og motivasjoner for å inkludere massasje terapi i din livsstil. Det er viktig å forstå de viktigste fordelene med massasje terapi og å forholde seg til dine egne behov.

Reduser spenningen og avlast stressen

Vi bor alle i en hyperforbundet verden der informasjonen er innen rekkevidde. Vi kan alle forholde oss til å være overveldet og oversvømmet med informasjon når vi går om vårt daglige liv. Det er på et tidspunkt som dette når de-stressing blir enda viktigere. Langvarig stress kan føre til økt blodtrykk, hjertefrekvens, pust og kan være den underliggende årsaken til fysiske og psykiske problemer.

Massasje terapi har bevist vitenskapelige fordeler og er kjent for å redusere spenning og lindre stress. Massasje terapi setter deg i en avslappet og oppmerksom tilstand som du blir oppmerksom på kroppen din. Som massasjeterapeut jobber på knutene i musklene dine, blir du tvunget til å gi stress og slappe av.

Hvis du føler at arbeidet ditt eller livsstilen fører til at du har høyt stressnivå, så inkluderer massasje terapi inn i livsstilen din, noe som ikke er bra. Selv en 1-timers massasje terapi økt kan gi raske resultater på din mentale og fysiske helse. Den beste massasjeterapimodulen for å redusere stress er en avslappende dyp vevsmassasje.

Lett muskelsmerter og bedre leddmobilitet

I dag er fysisk trening topp for helsepersonell. Kanskje du kan forholde deg til å gå til treningsstudioet regelmessig eller spille sport. En av bivirkningene ved dette sunne livsstilsvalget er at vi noen ganger lider av ømme muskler som fører til muskelsmerter og fysisk aktivitet fører til slitasje i leddene våre. Hvis du kan forholde seg til dette, så er massasje terapi som et livsstil valg for deg.

Å få vanlig massasje etter langvarig fysisk aktivitet forynger kroppen og helbreder ømme muskler. Massasje etter fysisk aktivitet letter muskel smerte og viktigst har en helbredende effekt som forbedrer felles bevegelighet. Kombinere vanlig massasje med din fysiske kondisjonskalender er en fin måte å holde seg på en trygg og sunn måte. En av de beste massasjeterapimodulene for deg i denne situasjonen er en sportsmassasje designet for å lette muskelsmerter og ha en helbredende effekt.

Forbedre sirkulasjon og bevegelse av lymfatiske væsker

Det unike aspektet av massasjeterapi er hvor enkelt det kan tilpasses dine egne behov. Flere massasjeterapi-moduler er utviklet spesielt for å forbedre blodsirkulasjonen og øke bevegelsen av lymfatiske væsker, for eksempel anti-cellulittmassasje eller lymfatisk dreneringsmassasje. Hvis du lider av sirkulasjonsproblemer relatert til fedme eller har gjennomgått vekttap kirurgi, kan massasje terapi hjelpe i gjenopprettingsprosessen. Men i en slik situasjon er det veldig viktig å snakke med din lege og henvise til en spesialist massasje terapeut som spesialiserer seg på massasje designet for å forbedre sirkulasjon og bevegelse av lymfatiske væsker.

Massasje terapi har bevist vitenskapelige varige helsemessige fordeler, men for å få disse fordelene er det viktig å gjøre massasje til en vane, en del av din livsstil. Å få sporadisk massasje er gunstig, men for langvarige resultater og fordeler vurderer å vedta en livsstil der man får en massasje er en ukentlig del av regimentet.