svangerskap

Liste og fordeler med trening under graviditet

Anonim

Øvelse Under graviditet

En stor del av damer som er gravide er utsatt for særegne infeksjoner, da det er fysiske, hormonelle, entusiastiske oppdateringer som skjer i deres former som gjør dem igjen og igjen effektivt trette (svakhet), vektlegger, endringer i tilbøyeligheter eller tankegangssvingninger ømhet i tillegg til hevelse i føttene eller karakteristiske deler av kroppen. De opplevde i tillegg blokkering, cerebrale smerter, problemer og forskjellige pakker, mer fysiske og entusiastiske progresjoner.

Har du lest? 5 måter å øke fruktbarheten din

Fordeler med trening Under graviditet

Kjører: Ifølge American College of Obstetrics and Gynecology (ACOG), hvis du kjørte før graviditet så mer enn sannsynlig kan du fortsette mens du er gravid. De anbefaler også at kvinner først snakker med sine leger og forandrer rutinen etter hvert som graviditeten går videre.

Kegel-øvelse: Gravide damer som utfører Kegel-praksis, finner ofte at de har en enklere oppfatning. Forsterkning av disse musklene gjennom graviditeten kan hjelpe deg med å utvikle evnen til å kontrollere musklene dine under fødsel og fødsel

Dans: Det er vitenskapelig studert at kvinner som elsker dans alltid har mindre smerte under arbeidskraft

Yoga: Yoga er veldig nyttig under graviditet, da det lindrer stress, svakhet og krefter på kroppen din. Moreso hjelper det også med å puste prosedyrer som er ønsket for arbeid når du unnfanger et avkom.

Avstå fra å ligge selv på ryggen din for utvidede tidspunkter og gjør en innsats for ikke å overstretch. Generelt foreslår ob-gyn lett kardiovaskulær praksis, for eksempel å spasere med avvik, muskel-toning praksis, og dermed yoga for å støtte helse gjennom graviditet. Det er også imøtekommende for det meste helsemessige, mentale, fysiske og opprettholde formål og glede når du er gravid.

Leste du?

Årsaker til primær og sekundær amenoré

Hvilken øvelse gjorde du når du er gravid?