generell helse

Livsendringer som kan påvirke din følelsesmessige og fysiske helse

Anonim

Livsendringer som kan påvirke din følelsesmessige og fysiske helse

Livet er absolutt verdt å leve, men det kommer ikke alltid til å bli pakket i en fin bue. Alle går gjennom høyder og nedturer i deres liv som kan forandre deres helse. Mens det kan være lett å nyte de gode tider du opplever, når du går gjennom noe vanskelig, kan det være grovt å komme gjennom det. Mange vender seg til vices og rutiner for å hjelpe dem til å takle, og dessverre er noen av dem ikke de beste avgjørelsene. Nedenfor er en kort beskrivelse av visse livsendringer og hvordan de kan påvirke livet ditt.

Skaffe skilsmisse

Hvorvidt skilsmissen var minnelig, eller hvis du følte deg som et dødsfall i ekteskapet ditt, hadde ingenting å gjøre med dine mangler, går det gjennom en skilsmisse som å lide et tap. For så lenge har du lært å tilpasse seg livet med noen som til slutt ikke kommer til å være der lenger. Å komme gjennom en skilsmisse kan ofte være fysisk og følelsesmessig drenering, og dette økes bare hvis du har barn. De som ikke håndterer skilsmisse på riktig måte, kan ende opp med å lide av mange psykologiske problemer, inkludert depresjon.

Lider av et tap

Døden er et annet livsfaktor som kan være spesielt vanskelig å håndtere. Hvis du har mistet noen nær deg, kan det ta tid å finne måter å gå videre på. Å finne en ny normal når du føler at det er et tomrom i hjertet ditt, kan være overveldende. Dessverre, mange slår til dårlige vaner med å drikke og bruke narkotika for å dumpe smerten. Dette kan føre til avhengighet og behovet for et alkohol detox program for å bli nykter.

Bli sparken

Som om arbeid ikke er stressende nok, å finne ut at du ikke lenger har en jobb, kan være ødeleggende. Nyheten om å bli sparket kan føre til en rekke problemer hjemme. Ofte prøver å finne noen økonomisk lindring, blir de nylig arbeidsløse stresset eller deprimert. Dette i sin tur kan føre til alvorlige fysiske plager, inkludert hjertesykdom.

Å ha flere barn

Å heve barn er et stort løp om du er forelder for ett eller to barn. Imidlertid finner mange foreldre hoppet fra å heve ett barn til å heve multipler for å være en utfordring. Overgangen til å splitte din tid, energi og kjærlighet kan ta litt å bli vant til. Noen foreldre går gjennom emosjonelle endringer som depresjon eller stress fra endringene.

Ta vare på en aldrende foreldre

Rollbacken som foreldre og deres barn går gjennom, er ofte en emosjonell berg-og dalbane. Som barn, vil du bare ha det beste for foreldrene dine, men omsorg for dem når du prøver å styre en egen familie, kan virkelig ta en bompenge. Mange voksne barn som har blitt caretakers, opplever å lide av følelsesmessige lidelser og en redusert livskvalitet.

Hva du bør gjøre

Alle går gjennom noe i deres liv som kan påvirke deres fysiske og / eller følelsesmessige velvære. Hvis du skal komme gjennom de vanskelige tider, er det nødvendig å unngå vanlige vices og rutiner og jobbe med å ta vare på deg selv. Mens du kanskje ikke kan endre dine nåværende forhold, kan du gjøre ting for å føle deg bedre i øyeblikket.

Spis et godt balansert kosthold - Du er hva du spiser, og hvis du ikke spiser de riktige tingene, vil du føle det. Spise riktig gir kroppen din det nødvendige drivstoffet det trenger for å komme seg gjennom prøvetider.

Øvelse - De fleste forstår ikke den betydelige sammenhengen mellom sinnet og kroppen. Når kroppen føles bra, føles sinnet godt og omvendt. Trening er også en naturlig stemningsbooster som gjør det til en god løsning for de som lider av depresjon eller stress.

Søk hjelp - Det er ting du kan gå gjennom i livet som er både fysisk og følelsesmessig traumatisk. Fra en bilulykke til en dårlig oppbrudd, er det hjelp tilgjengelig for deg. Søk hjelp av en medisinsk profesjonell om du lider av fysiske eller følelsesmessige problemer. Dette inkluderer din primære omsorg lege, en rådgiver eller andre medisinske spesialister.

Hvis bare livet var fylt med bare lykkelige dager og smiler. Dessverre er det endringer i livet som kan forandre måten vi føler og til og med forandre vår fysiske helse. Når du sliter med å håndtere noen av omstendighetene som livet kaster deg, må du ikke unngå dårlige vaner og i stedet begynne å ta vare på deg selv fra innsiden ut