miste / få vekter

Lær hvordan du mister kroppsfett uten å miste verdifull muskelmasse

Anonim

Først av alt er det ekstremt viktig å forstå at vekttap og fett tap er to forskjellige ting. Vekten består av en rekke faktorer som muskel, fett, glykogen og vann. Selv om vi pleier å si at vi ønsker å gå ned i vekt gjennom vekttapsprogrammer, vil vi i utgangspunktet miste vårt fett og ikke musklene. En viktig måte å miste fett på er via kaloriunderskuddet. Når du bruker færre kalorier, har kroppen din en tendens til å trekke ut energi fra det akkumulerte fettet i stedet, noe som resulterer i tap av vekt. Men det er ikke alltid at kroppen din følger ditt ønske. Ved utvinning av energi kan kroppen også stole på det magre muskelvevet ved siden av kroppsfettet eller til og med begge til tider. Så dette kan føre til tap av musklene i noen tilfeller. Men det gode er at det finnes måter å begrense dette på.

Hvordan vet du at du mister kroppsfett og ikke muskelmasse?

For å være sikker på at du ikke mister muskelmassen, bør du prøve å føle smidighet, styrke og kraftnivå. Muskler har en tendens til å ta opp mye glykogen, fett og proteiner for å fungere effektivt. Så, hvordan å holde en sjekk på dette? Her er noen tips for deg å vite at du er på rett spor:

  • Droppe buksestørrelser - Uansett hva som skjer, kan du forstå svingningene i figuren din når du finner ut at buksebeltet ditt har blitt noe løs. Hvis det er scenen, er du helt på rette spor. Du vil sannsynligvis miste uønskede hoftefett i stedet for muskelmassen.
  • Undersøk med øynene dine - I stedet for å prøve å undersøke daglig, prøv å merke en sjanse i figuren din på ukentlig basis. Se opp for de store forskjellene som sagging underarms eller kanskje skumle kister. Hvis dette er tilfelle, så mister du definitivt muskler, i tillegg til å miste fett.
  • Åpne ørene dine - Ta alltid hensyn til råd og komplimenter fra venner og familie. Lytte til deres observasjon kan hjelpe deg med å ta et skritt videre i prosessen med å bare miste fett i stedet for å miste de hardt oppnådde musklene. Du vil gjenvinne din selvtillit og føle deg motivert også.

Hva å gjøre for å miste bare fettene og ikke musklene?

Det er ingen formel for å stoppe kroppen vår fra å bruke energi bare fra fettene og ingenting annet. Kroppen har en tendens til å bruke opp energi fra ulike kilder, det kan enten være akkumulerte fett eller musklene masse. Avhengig av de fysiske aktivitetene du utfører daglig, hva du spiser, hvor mye du spiser, når du spiser og hvor mye vann du faktisk bruker og hvilke vekttaptilskudd du tar, finner du fettforbrenningsprosessen i kroppen din. Alt sammen regulerer kroppen for å øke metabolismen som brenner det ekstra fettinnholdet.

Men du trenger ikke å bli skuffet da det er noen måter du kan forbrenne mer av dine fettstoffer og mindre muskelmasse fra kroppen din. Lurer på hva skal du gjøre? Her er noen få verdifulle tips for deg:

  1. Forbruker mer protein - Ja, for å bygge muskelmasse, er proteinforbruk ekstremt nødvendig. Proteiner finnes i egg, animalsk protein og meieriprodukter. Man bør opprettholde grensen for å konsumere høye proteiner overdrevet. Et balansert kosthold med høye proteiner og lavere karbohydrater hjelper i formuleringen av muskelmasse samtidig som det resulterer i fett tap også.
  2. Unngå ekstremt lavt kalori diett - Hvis du begynner å spise veldig lavt kalori diett, som HCG Diet, Low Carb Diet og Atkins diett, vil kroppen din trolig reagere på en annen måte og gå inn i en sultemodus. Ikke bare kroppen vil miste vanninnholdet sammen med glykogen, men også muskelmassen. Slike dietter kan gjøre deg undervektig og forårsake dårlige endringer i helsen din på grunn av lavere metabolisme. Den beste måten å sikre at kostholdet ditt er riktig, prøv å legge vekt på kvaliteten på ingrediensene du vil konsumere og ikke mengden av ingrediensene.
  3. Ikke helt si nei til karbohydrater . Karbohydrater som inngår i kostholdet ditt, kan forårsake vektøkning, men ikke forbruker, selv om en liten mengde sunne karbohydrater i ditt daglige diett kan være skadelig for kroppen. Kroppen din har kanskje ikke tilstrekkelig mengde sukker som kan stamme fra karbohydrater i en viss mengde. Hvis du ikke gir kroppen din med den nødvendige mengden ernæring, vil balansen gå tapt, og kroppen din kan begynne å miste muskelmassen.
  4. Spis frokost etter å ha spart litt tid. Dette er en god ide å hjelpe kroppen din til å forbrenne de ekstra kaloriene på en naturlig måte. Bare forsink din frokosttid litt og se hvor effektivt fettene som er deponert i kroppen, blir brent. Ikke hopp over frokosten i noen tilstand eller gjør kroppen din sulte fordi hvis du gjør det, vil resultatene være motsatt. Bare la kroppen din ta litt tid eller tid til å brenne overflødig fett fra kroppen.
  5. Reduser kardio øvelser - Vi vet alle at kardio øvelser er gode for kroppen vår og så disse er gode, selv som gode fettforbrennere. Men som overstiger kardio over 45 minutter kan alternativt påvirke kroppen din. Når kroppen din gjennomgår overdreven aerob trening, begynner den å brenne muskelvevet. Selvfølgelig vil du ikke ha det spesielt når kroppen din er lav på karbohydratlagring.
  6. Tilpass motstandsøvelse - Tilpasning til motstandsøvelser kan gi deg ønskelige fettutslagsresultater uten å forbrenne muskelmassen. Når kroppen går gjennom motstandsøvelser, bygger den ikke bare muskler, men brenner også litt fett fra kroppen. Metabolismenivået ditt vil også øke, noe som vil hjelpe deg med å brenne uønskede kalorier fra kroppen.

Dieting og trening er to sider av mynten, hvor ingen av sidene kan få mindre betydning. For å sikre at musklene dine forblir tonet opp og kroppen din mister vekt samtidig, må du tilpasse seg en sunn livsstil for å spise best vekttap diettmat sammen med nok av øvelser for å holde kroppen din i form.