skjønnhetstips

Laser hårfjerning Hvordan virker det? Brampton innbyggernes FAQ

Anonim

Laser hårfjerning

Brampton innbyggernes FAQ om laser hårfjerning

I utgangspunktet arbeider laser hårfjerningssystemer ved å utstråle en mild stråle av lys som passerer gjennom huden, ned i hårsekkelen. Når lyset når follikkelen, absorberer håret lyset, forvandler det til varme, som så effektivt "dreper" hårsekkene. Når det skjer, faller håret ut og over tid vokser ikke igjen.

Er laser hårfjerning det samme som elektrolyse?

Nei. Elektrolyse ødelegger en hårfollikkel om gangen, laser hårfjerning behandler hundrevis av hårsekkene på en gang. Dette resulterer i mye raskere resultater med laserbehandling.

Hvem passer best til laserfjerning?

Selv om det er mulig for nesten alle å gjennomgå laser hårfjerning, fungerer prosessen best på personer med lett hud og mørkt hår. Årsaken til dette er at den mørke pigmenteringen i håret tiltrekker seg lyset og bedre styrer den der den skal gå. Det mørke håret absorberer deretter laserlyset, og færre lasersøkt er nødvendig. Blond og rødt hår er mye vanskeligere å behandle.

laser-hår-fjerning

Hvor lang tid tar hver økt?

Dette kan variere sterkt fra person til person, basert på avvik i hud og hårfarge, hårets konsistens og mengden hår som skal behandles. Behandlingstider kan variere fra bare et minutt eller to (for overleppen, for eksempel) til oppover 3 timer for en manns rygg.

Hvorfor er ikke håret fjernet helt i en økt?

For best resultat med laser hårfjerning bør Brampton forvente å gå tilbake mer enn en gang. Dette skyldes at håret behandles best når det er i en viss del av vekstsyklusen. Ikke alle hårene vil være i dette stadiet på samme tid, så flere økter er nødvendige for å påvirke alle hårene.

Er laser hårfjerning farlig?

Laser hårfjerning er generelt trygt. Fordi lyset som brukes, passerer gjennom kroppen, etterlater ingen rester i kroppen.

Gjør det vondt?

Igjen, dette varierer av person. Selv om det generelt ikke er beskrevet som smertefullt, beskriver de fleste klienter laserbehandling som å ha følelsen av et sving eller tingle på huden.

Når kan jeg begynne å se resultater?

Resultatene er vanligvis synlige omtrent to måneder etter behandling.

Hvor mye koster laser hårfjerning?

En typisk hårfjerningsøkt koster rundt $ 500.

Hvis du vurderer å ha laser hårfjerning, må du alltid være sikker på at du skal til en anerkjent kilde. Spør deg til dine betrodde venner og familie for anbefalinger. Også, før du planlegger en avtale, er det en god ide å sjekke ut anlegget første hånd. Pass på at det ser rent ut og at personalet er vennlig og kunnskapsrik. Enda bedre, planlegg en avtale med laserterapi tekniker for å få noen av dine spørsmål besvart av den personen som faktisk skal utføre din laser terapi behandling.