matvarer

Hold fordøyelsessystemet på sporet denne høytiden

Anonim

Hold fordøyelsessystemet på sporet denne høytiden

Feriesesongen er en tid da vi alle har en tendens til å overindulge på vår favoritt familie oppskrifter og ferie godbiter. Mens kroppene våre kan unnskylde de ekstra kaloriene, er fordøyelsessystemet vårt ikke alltid så tilgivende, så det er viktig at vi finner måter å bidra til å opprettholde vår fordøyelsessykdom gjennom hele sesongen.

Faktisk viser en fersk undersøkelse fra The Dannon Company at 93 prosent av amerikanerne er enige om at fordøyelseshelsen er nært knyttet til vårt generelle velvære. Imidlertid, mens mange forstår viktigheten av god fordøyelseshelse, kan noen kanskje ikke alltid vite de enkle trinnene for å holde fordøyelsessystemet på sporet.

"Feriesesongen kan være en stressende og avslappende årstid for mange mennesker, " sier ernæringsekspert Keri Glassman, grunnlegger og president for næringslivet og forfatter av den nye boken "The New You and Improved Diet: 8 Regler for å miste vekt og Endre livet ditt for alltid. "" Heldigvis er det enkle trinn man kan ta for å forbedre deres fordøyelsess helse, inkludert mat som visse probiotiske yoghurt. "

For å sikre at du ikke går glipp av noen av ferien festligheter i år, foreslår Glassman disse enkle trinnene for å forbedre din fordøyelsessykdom:

  • Ha en "happy hour" snack! Før du drar ut til en fest, kan du nyte en næringsrik tett snack omtrent en halv time før du går. Snacks som fettfattig eller fettfri yoghurt kan tilby probiotika, protein og vitamin D, pluss at det er praktisk og lett å spise på farten.
  • Ta med sunne bakterier i kostholdet ditt: Ved å søke etter produkter med spesifikke fordeler, for eksempel visse yoghurt som inneholder probiotika, som kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet. Faktorer som stress, søvnmangel, antibiotika, sykdom, aldring og dårlige kostholdsvalg kan ofte føre til ubalanse i fordøyelsessystemet bakterier.
  • Arbeid fra innsiden. Fordøyelsessystemet er der vitaminer, næringsstoffer og mineraler absorberes, så det er viktig å ta godt vare på det. Spis en rekke produkter, hold deg hydrert og legg til probiotika (funnet i matvarer som visse yoghurt) til kostholdet ditt for fordøyelsessykdom og generelt velvære.
  • Hydrering, hydrering, hydrering: Etter overindulging er det helt avgjørende å holde kroppen full av væsker. Vann er et av de essensielle elementene for et sunt fordøyelsessystem. Tilstrekkelig fuktighet gir fordøyelsessystemet riktig fuktighet det trenger for å fungere skikkelig.
  • Hold deg aktiv: Trening kan bidra til å skape et sunt fordøyelsesmiljø ved å la maten flytte gjennom tyktarmen mye raskere, noe som også reduserer mengden av tapt vann i avføringen. Intestinale muskler som inngår i trening, bidrar også til en mer effektiv bevegelse av avføring

    .