skjønnhetstips

Hold det naturlig i rensing avdelingen

Anonim

Essential Hudpleieprodukter i 60-årene

Hvilke typer produkter er best for huden på 60-tallet?

Hold det naturlig i rensing avdelingen

Prøv å velge bort rensemidler som bruker tonnevis av kjemikalier du ikke gjenkjenner eller ikke kan uttale. Rensemidler kan forårsake skade ved å fjerne bort smuss og et viktig oljelag i huden vår, så jo mer mild og naturlig, jo mer vil huden takke deg.

Du vet allerede fordelene med å vaske ansiktet, men du vil kanskje bare vaske det en gang om dagen for å beholde alle de oljene som hjelper huden å se glødende.

Velg en mild Exfoliant eller Peel

Exfoliants som behandler huden din forsiktig, er den beste innsatsen for hudpleierutinen din. I stedet for å skure huden din til døden, la den bare gjøre jobben for deg ved å plukke en exfoliant med naturlig hjelpsomme ingredienser. Sterk skrubbing kan irritere følsom og tynn hud.

Se etter produkter med ingredienser som:

  • retinol
  • Glykolsyre
  • Aloe Vera
  • Melkesyre

Som en side notat fungerer retinol dobbelt plikt: det har anti-aging effekter ved å redusere utseendet på rynker og hydrater huden. 2

Øk din kollagenproduksjon

Kollagen er et protein som holder huden smidig og sterk. Den brukes i mange forskjellige produkter fordi det antas å bidra til å redusere utseendet på fine linjer og rynker. 3

Sørg for at du har et produkt som kan bidra til å stimulere kollagenproduksjonen til å gjenopplive huden din på en måte som får deg til å smile - og ikke bekymre deg for effekten av smilende.

Kollagen finnes i alle slags kosmetiske produkter, fra nattkrem til serum til leppestifter til fuktighetskrem. 4 Det er også vist å legge til kollagentilskudd til kostholdet ditt.

Hydrater huden med et serum

Riktig fuktighetsgivende serum er et kraftig verktøy for å bekjempe tegn på aldring, som for eksempel mørke flekker. Ved å bruke en rik med oljer og vitaminer etter rensing kan det bidra til å holde patogener unna ved å skape en barriere mot forskjellige potensielt skadelige mikrober.

Jo eldre vår hud blir, desto mer mottakelig blir det. Et høyverdig serum kan gjøre hele forskjellen.

Tips: Klut forsiktig mens du bruker serum. Ikke dra eller slep.

Pass på at solkremet ditt er bredt spekter

Behovet for solkrem gjelder for stort sett alle. Alvorlig, hvis babyer ble født med solkrem i hånden, ville det ikke engang eksistere mye av våre skadesproblemer.

Sørg for at SPF er minst 30 for å høste maksimal solbeskyttelse. Bredspektrum solkrem er et must, da det beskytter mot UVA og UVB stråler som kan forårsake rynker og solbrenthet.

Legg til noen kosttilskudd til rutinen din