seksuell helse

Bare for menn: 5 Libido Killers Du gjør nok akkurat nå

Anonim

Menn i alle aldre liker sex, men stasjoner varierer. Noen har selvsagt små sexdrev, og i andre tilfeller dreper handlinger og tanker en libido. Hvis du leter etter ekstra kjørebrett eller lurer på hvorfor det er en stamp i libidoens trinn, unngå følgende.

Bare for menn: 5 Libido Killers Du gjør nok akkurat nå

Kort om å finne en tidsmaskin, kan du ikke reversere kronologisk alder, men du kan opprettholde kroppens helse. Å tilegne deg livet ditt til å spise riktig, drikke mye vann, og trene regelmessig gjør omvendt tid. Ved å være sunn, er du mer sannsynlig å unngå sykdom, se yngre ut, og føle deg bedre enn de i samme alder eller yngre.

En yngre kropp vert for en sunnere seksuell appetitt. Du kan være 60, men vokse vekket og utføre som du er 40 - så lenge du blir sunn.

tenker

De som lider av traumatiske hendelser eller perioder påvirker deres seksuelle appetitt og ytelse. Verre, å tenke på subpar ytelse eller lav kjøring inspirerer en nedadgående spiral av psykosomatiske proporsjoner. Tanker tar innflytelse over kroppsdeler.

Å besøke en psykolog eller en profesjonell rådgiver hjelper deg med å løse problemer som holder deg unna ting du liker i livet, for eksempel sex. Et underliggende psykisk problem kan skape et fravær av seksuell kjøring og evne. Videre slår narkotikamisbruk og alkoholmisbruk ut tankene og skaper en rekke tilknyttede kroppsforstyrrelser. Langsiktig avhengighetsbehandling senter fokus på avhengighet samt generelle velvære.

inntak

Medisiner tatt for å behandle en medisinsk tilstand eller en løsning som setter på hodet for å behandle skallethet, vertsbivirkninger som reduserer ens sexdrift. Hårfjerningsmidler og hiv-rusmidler er kjent for å demper ønsket, så snakk med legen din om endring av reseptbelagte hvis det er et nylig forhold mellom medisinering og senket libido.

Dessuten bidrar diabetes, høyt blodtrykk og fedme til en svak seksuell appetitt. I dette tilfellet er en senket libido et resultat av sykdommen og ikke behandlingen. Søk medisiner og tiltak for å håndtere sykdommen for å øke kjønnsdriften.

Arbeider

Å være overarbeidet er relatert til senket kjørefelt og underjordisk ytelse. En daglig behandling av arbeid, trening, foreldre osv. Kan skape økt stress og konsumere tankene dine mens du tømmer kjør og energi. I tillegg gir for mye arbeid kombinert med for lite søvn lavere libido.

Hvis du ikke kan jobbe mindre, må du bruke mer tid på å få lydstøtte. Hvis ikke, vil du aldri ha tid til alt i tillegg til et sunt sexliv.

Flørting

Noen ganger mister par i langsiktige ekteskap og forhold interesse for handling på grunn av monotoni. Par kommer til å forvente samme rutine, som fortsatt er behagelig, men mindre spennende enn før. Likevel, en forpliktelse til kontinuerlig flørting (sending av frie tekstmeldinger, shopping for undertøy, og å være verbal om ønsker og begjær) reignites seksuelle flammer og interesser.

Par forblir bundet, men noen ganger opphører forfølgelse, noe som er så viktig å holde en gnist i et forhold. Din kjønnsdrev kan være et resultat av kjedelig sexliv. Spice opp ting og øke libido.

Kevin Martel har vært lykkelig gift i over 30 år nå. En pensjonert helse trener, han liker å hjelpe andre leve lykkeligere og sunnere liv. Les artiklene sine hovedsakelig på helse-, velvære- og inspirerende blogtsider.